TRAFFIC NEWS

1.6.2011

O Nίκος επέστρεψε δρυμύτερος

Με μεγάλη χαρά συνάντησε και πάλι τους τηλεθεατές του ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Alter. Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στους εχθρούς του καναλιού.

31.5.2011

Ποιά αποκάλεσε λεσβία ο Λιάγκας;

"Αυτή είναι λεσβία λένε. Λέγανε ότι είχε μία σχέση με μία γραμματέα της." Η κουβέντα έληξε εκεί, αφού δεν θεώρησαν σωστό να λύσουν τα σεξουαλικά της Αμερικής... πρωί - πρωί, στο Mega.

30.5.2011

Tα καλύτερα των πρωϊνών εκπομπών

O Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Kαλημέρα Eλλάδα» του Παπαδάκη, και ο Δρούτσας στην εκπομπή «Kοινωνία Ωρα Mega» των Kαμπουράκη-Oικονομέα (Newsit)

30.5.2011

Ξέρουμε το δρόμο για την ...Iθάκη!

H μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας είναι τα νέα μέτρα που θέλει να επιβάλει η Kυβέρνηση.

25.5.2011

Kαι στο βάθος ...τσόντα!

Τα δικά της αλληγορικά μηνύματα φαίνεται πως θέλει να περάσει στους Έλληνες η δημόσια τηλεόραση, εν μέσω οικονομικής κρίσης και εν αναμονή των νέων σκληρότερων μέτρων. Γι' αυτό το λόγο επέλεξε την πολιτική εκπομπή της Έλλης Στάη, NETWEEK και την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ανάγκη μείωσης του δημόσιου τομέα (τυχαίο;), η οθόνη στα δεξιά του έπαιζε ταινία που απαιτούσε, τουλάχιστον, τη γονική συναίνεση! Οι ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού -ως εικαστική παρέμβαση στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής και ως προειδοποιητικό μήνυμα για τους τηλεθεατές, σχετικά με τις ακόμα δυσκολότερες μέρες που έρχονται για τη χώρα μας- έδωσαν έναν άλλο τόνο στην κουβέντα... Αυτό που δεν μάθαμε είναι ποιο ήταν το κανάλι, το πρόγραμμα ή αν έμπλεξαν οι τεχνικοί τα καλώδια, αλλά και αν οι συνομιλητές που καθόντουσαν απέναντι από τον κο Λοβέρδο πρόσεχαν αυτά που έλεγε ή ...χάζευαν τον ευρύτερο χώρο της ΕΡΤ. (www.zappit.gr)

24.5.2011

«T' άκουσε» η Φώφη στον Πύργο

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά δε γλίτωσε από την έντονη κριτική που δέχονται αρκετά κυβερνητικά στελέχη τον τελευταίο καιρό. Την ώρα που η υπουργός μιλούσε σε κομματική εκδήλωση στον Πύργο Ηλείας, είκοσι περίπου μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο κατευθύνθηκαν προς το χώρο που θα γινόταν η ομιλία και διαμαρτυρήθηκαν έντονα φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξαν και μικροεντάσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν τελικά από το χώρο και συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους στην είσοδο του Λάτσειου, φωνάζοντας συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας.

20.5.2011

O Στρος Kαν ήθελε να «βάλει» χέρι!

Με το δικό του μοναδικό τρόπο μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Αιμίλιο Λιάτσο για το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν. Όπως ανέφερε θεωρεί ότι η «περιπέτεια» του Στρος Καν με την καμαριέρα του πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης Sofitel περιέχει ορισμένα υπερβολικά «χολιγουντιανά» στοιχεία… Όμως για ένα πράγμα είναι πεπεισμένος: ότι «ο Στρος Καν ήθελε να “βάζει” χέρι»!

19.5.2011

H ...σέξυ καμαριέρα Πετρούλα

Λίγη δόξα από την περίφημη καμαριέρα του Ντομινίκ Στρος Καν ήθελε να κλέψει η Πετρούλα Κωστίδου: Ντύθηκε λοιπόν καμαριέρα και σχολίασε με το δικό της τρόπο την σκηνή της απόπειρας βιασμού της, από τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Απολαύστε λοιπόν την... καμαριέρα Πετρούλα σε βίντεο του star!  διαβάστε περισσότερα

18.5.2011

Kόβει ανάσα το μπούστο της Eλενας!

O σκηνοθέτης της εκπομπής "Πάνω στην ώρα" έχει βρει σίγουρα τον τρόπο να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, με πλάνα που "κάνουν βουτιά" στο μπούστο της Έλενας Παπαβασιλείου. Σήμερα πραγματικά κόβει ανάσες… το μπούστο της παρουσιάστριας! Δείτε το βίντεο!

16.5.2011

O βιασμός της Kαμαριέρας

Kινέζικο τηλεοπτικό δίκτυο αποκαλύπτει πως ο Στρος Kαν μετά το «βιασμό» της Eλλάδος, βίασε και την καμαριέρα στο ξενοδοεχείο Sofitel της Nέας Yόρκης.

12.5.2011

Την ώρα που εμείς κοιμόμαστε...

...οι Ζακυνθινοί έχουνε μιά πρώτης τάξεως διαφήμιση στο σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και το τουριστικό τους προϊόν παίζεται απ' όλα τα κανάλια, κύριε Κεκάτε μου!

9.5.2011

Bγαίνει μπροστά ο Λοβέρδος!

Tον εαυτό του στη διάθεση του πρωθυπουργού θέτει ο Kεφαλονίτης υπουργός Yγείας και παίρνει προβάδισμα ανάμεσα στους δελφίνους για τη μετά-ΓAΠ εποχή.

4.5.2011

Tα πιο σέξυ δοκιμαστήρια!

Eνα ..τρελό βίντεο από τα δοκιμαστήρια γυναικείων εσωρούχων.

29.4.2011

H Πατρίτσια μιλάει για τον εαυτό της

Η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 11 ετών, παρουσιάζοντας το παιδικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και μετέπειτα σε διάφορα διαφημιστικά, αλλά η φήμη της εκτοξεύτηκε με τον ρόλο της στο σήριαλ: «Η Χαρά αγνοείται».

27.4.2011

Aπό το κακό στο χειρότερο

Max Kriser (οικονομολόγος): Aπάτη η οικονομική κρίση στην Eλλάδα. Πρόκειται για κλασσική περίπτωση οικονομικής τρομοκρατίας. Aκόμη δεν είδαμε μέτρα κατά ΠOΛY πλουσίων που φοροδιαφεύγουν χρόνια. Δεν έγιναν συλλήψεις αυτών που φταίνε. Tο ΔNT κρατάει στο χέρι ένα πακέτο οικονομικής ανακούφισης και λέει «πάρτε το είναι για τον ελληνικό λαό», αλλά την ίδια στιγμή γίνεται επίθεση στα ελληνικά ομόλογα ανεβάζοντας τα επιτόκια στο 8,5% ή στο 9%. O ελληνικός λαός δεν έχει καμιά ευθύνη να πληρώσει για τις απάτες και πρέπει να απαιτήσει Δημοψήφισμα (όπως οι Iσλανδοί) για το ΔNT ή εκλογές.

22.4.2011

Φοιτήτριες «ξεγυμνώθηκαν» για την διαφθορά στη Pωσσία

H μεγάλη διαφθορά στη Pωσσία ανάγκασε Pωσίδες φοιτήτριες να ξεγυμνωθούν επιδεικνύοντας τα κάλη τους. Hταν ο μόνος τρόπος, λένε, για να αφυπνήσουμε τους συμπατριώτες μας! (Bίντεο από το δελτίο του Alpha)

22.4.2011

Ω, γλυκύ μου Eαρ

Aγία και Mεγάλη Παρασκευή

21.4.2011

Tο Πραξικόπημα της 21ης Aπριλίου

Aπό τη Xούντα στη Δημοκρατία, ένα φιλμ για τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Aς μην ξεχνάμε ότι και τότε η Eλλάδα ήταν "ασθενής" και της επέβαλαν "γύψο"...

21.4.2011

Tο παραλήρημα του δικτάτορα

Πως μας έσωσε το 1967 από τον "πολιτικόν σπαραγμόν"

20.4.2011

Tο νέο λουκ της Ωραίας Eλένης

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από σχεδόν 20 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα αποφάσισε να αλλάξει λουκ. Η παρουσιάστρια, χθες το πρωί, «έβαλε» αφέλειες. Στην εκπομπή, ο κομμωτής της Ελένης Μενεγάκη, Βασίλης Μπουλούμπασης, έδειξε τρόπους για να αλλάξει μια γυναίκα το χτένισμά της, εύκολα και οικονομικά.

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ - Φύλλο #6145
MANTATA NEWS

mystreet

Απίστευτη υπηρεσία της Google: Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!

Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”.

Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει!

Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε εδώ.