Πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο το 1ο Λύκειο Αργοστολίου. Nίκησε τις Kεραμειές στον τελικό με 4-0

Oπως και πέρυσι έτσι και φέτος το 1ο ΓΕΛ πήρε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μάλιστα θριαμβευτικά, αφού κέρδισε στον τελικό τις Κεραμειές με 4-0, γράφει το sportsthea.

Oι παίχτες της Θάλειας Αντωνάτου έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο, άνοιξαν το σκορ νωρίς και επέβαλαν το  ρυθμό τους στον αγώνα.

Η ομάδα των Κεραμειών δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το σφύριγμα της λήξης βρήκε το 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου πρωταθλητή για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ όμορφη, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν τον αγώνα και χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή και την άψογη συμπεριφορά τους και να ευχηθούμε στην ομάδα του 1ου Λυκείου καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.

• Μπάσκετ: Στον τελικό κοριτσιών 1ο Λύκειο Αργοστολίου-Κεραμειές

Στους ημιτελικούς μπάσκετ κοριτσιών το 1ο Λύκειο Αργοστολίου κέρδισε σε ματς-θρίλερ το Λύκειο Ληξουρίου με 33-28, ενώ οι Κεραμειές επικράτησαν του 2ου Λυκείου με 42-14.

Σήμερα στο Κλειστό Αργοστολίου  ξεκινά το Πρωτάθλημα Βόλεϊ, ενώ μεθαύριο Παρασκευή θα έχουμε τους ημιτελικούς στο μπάσκετ αγοριών.