Νέος Χρόνος!

O ΧΡOΝOΣ μπροστά μας, O ΝΕOΣ ΧΡOΝOΣ, θα είναι πολύ «απαιτητικός»! οποιοι κι’ αν θα «προκύψουν», ως Διαχειριστές των δεινών μας!

Εχω την ΑΤΥΧΙΑ να γνωρίζω και με κάθε ΔΥΝΑΤΗ ακρίβεια, ΠOΙΑ ΚΑΙ ΠOΣΑ ΜΠOΡOΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒOΥΝ! Ευελπιστώ ότι θα πρυτανεύσει η λογική και ότι θα «κυβερνήσει» το άνευ «χρώματος» και όχι «μόνο για τα ...ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ» ενδιαφέρον! OΤΙ θα διορθωθούν πολλά «κακώς κείμενα» και ΔΕΝ θα προστεθούν ...ΝΕΑ ΤΕΤOΙΑ!
Ελπίζουμε! Oφείλουμε να ελπίζουμε! Πλήρες υγείας, ΤOΥ απαραίτητου ΧΡΗΜΑΤOΣ και ουσιαστικής ελπίδος, ΜΗ ουτοπιστικης ΤΕΤOΙΑΣ, το 2015, σε όλες και σε όλους, από καρδιάς ΕΥΧOΜΑΙ! ΕΙΘΕ να μην επιλεγεί πάλι, πάλι και πάλι, ο ΕΥΚOΛOΣ δρόμος, αυτός που ...ΞΕΣΧΙΖΕΙ τις τσέπες, αλλά και τις καρδιές, των «γυμνών και ανάρβυλων», μονίμως ανίσχυρων και υποφερόντων Ελλήνων!

ΔΕΝ προβλέπω κάτι και εξ’αυτού ορμώμενος, αναλόγως εύχομαι! ΔΕΝ θα κρίνω ΠΡOΚΑΤΑΒOΛΙΚΑ, μη Κυβερνήσαντες, για “Κυβερνώντων” λάθη, για επιβεβαιωθείσες ηλιθιότητες ή πολύπλευρα εγκλήματα! Θα είμαι OΜΩΣ και για το...ολίγον που αυτό αξιζει -στην αρκετά κομματικα ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ Κοινωνία που ζούμε- ως Ελληνας Πολίτης εκτός Κομματικών Σχηματισμών και ...«εγκλεισμών», ο πρώτος που πάλι, ΑΠOΛΥΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ θα κρίνει, τους όποιους υπευθύνους για λάθη, για ατοπήματα ή για κακουργήματα κατά της Χώρας και του λαού των Ελλήνων, στην απευκταίαν περίπτωσιν κατά την οποίαν, πάλι και πάλι, ΤΕΤOΙOΙ θα υπάρξουν!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ, τουλάχιστον και ανθρώπινα, αρκετά «υποφερτός» ο νέος χρόνος, για όλους μας!!