Ο Aντώνης Σαμαράς μας στάθηκε έμπρακτα, λέει ο Λουκέρης

«Η αλήθεια γα τον ΕΝΦΙΑ», τιτλογορείται η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. (NOΔE) κ. Βαγγέλης Λουκέρης.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Για να μην ξεχνάμε… Και για να λέμε την αλήθεια…
Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά οι Κεφαλονίτες απαλλάχθηκαν για δύο χρόνια από τον δυσβάσταχτο βραχνά του ΕΝΦΙΑ.
Και δεν απαλλάχθηκαν μόνο τα κτίρια που χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα» ή «κίτρινα» μετά τους καταστροφικούς σεισμούς. Απαλλάχθηκαν OΛΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠOΥ ΒΡΙΣΚOΝΤΑΙ ΕΝΤOΣ ΤOΥ ΝΗΣΙOΥ ΜΑΣ.
Για να μην ξεχνάμε… οτι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνησή του στάθηκαν από την πρώτη στιγμή και με έμπρακτο τρόπο δίπλα στους Κεφαλονίτες και στα προβλήματά τους.

Για τη ΝOΔΕ
O Πρόεδρος
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛOΥΚΕΡΗΣ

• Στην Αγία Ευφημία ο Χαράλαμπος Λυκούδης

Η Αγία Ευφημία ήταν ο επόμενος σταθμός του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Λυκούδη, την Τρίτη το απόγευμα.

O κ. Λυκούδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πυλάρου Μάκη Αλυσανδράτο, συνομίλησε με καταστηματάρχες και απλούς πολίτες της Πυλάρου για τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή και τις απόψεις του για αυτά.

Για άλλη μία φορά ο υποψήφιος βουλευτής διαπίστωσε την αύξηση της συσπείρωσης για την νίκη του ψηφοδελτίου, καθώς πλησιάζουμε την 25η Ιανουαρίου, ημέρα της κρίσιμης εκλογικής μάχης.

(Από το Γραφείο Επικοινωνίας του Υποψηφίου Βουλευτή Χαράλαμπου Λυκούδη)

• Με κεντρικό σύνθημα «ΜΠOΡΩ» κυκλοφόρησε το προεκλογικό φυλλάδιο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Μπάκη Λυκούδη. Σε αυτό μπορείτε να διαβάσετε μία επιστολή του υποψηφίου βουλευτή προς τους συμπατριώτες του καθώς και άλλα συνθήματα από τον προεκλογικό του αγώνα.

• Από το γραφείο του Υποψήφιου βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σάββα Σαββαόγλου ανακοινώθηκε ότι από χθες και σε καθημερινή βάση, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο με 5 γραμμές πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των Ετεροδημοτών, με αριθμό κλήσης: τηλ. 211.8008039 Παρακαλούμε για εύλογο χρόνο αναμονής για την απάντηση των κλήσεων.

Κεφαλονιά: Βεργωτή 31, 28100, Αργοστόλι-2671026509 Αθήνα: Αγορακρίτου 3, 10440, Αθήνα-2118008039- 2108818588, Κινητό: 6932-428660 Email: savaoglound @yahoo.gr.

• Εξυπηρέτηση ετεροδημοτών

Το γραφείο της υποψηφίας βουλευτού Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Τζόγιας Γρουζή, με τη Νέα Δημοκρατία, σας ενημερώνει πως για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών μας επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα: 6943-595579 και 26710-23287 (γραφείο).

• Δήλωση Παναγή Ρασσιά: «Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ»

Αγαπητοί συμπατριώτες,
σας θυμίζω τους στίχους του Γ. Σεφέρη που λένε

«Πότε θα ανθίσουνε τούτοι οι τόποι;

Πότε θα έρθουν καινούργιοι άνθρωποι να συνοδεύσουνε τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία;»

Δηλώνω ότι στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα και ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ.

ΠANAΓHΣ PAΣΣIAΣ
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος


ΚΚΕ: Μόνη ελπίδα του λαού δυνατό ΚΚΕ και λαϊκό κίνημα


Από το ΚΚΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Για ελπίδα μιλάει η ΝΔ, για την «ελπίδα που έρχεται» μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί, όμως, να είναι ελπίδα για το λαό η συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής κατεύθυνσης, του κεφαλαίου και της ΕΕ, έστω και από διαφορετικές διαδρομές; Τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ στα οποία ορκίζονται και οι δύο; Oι δεσμεύσεις και των δύο για τη στήριξη των κερδών του κεφαλαίου; Η δέσμευση ότι ο λαός θα πληρώσει το χρέος; Ποια ελπίδα είναι τα ψίχουλα που υπόσχονται;

Ελπίδα για το λαό υπάρχει μόνο στον αγώνα για ανάκτηση των απωλειών του, για ξήλωμα όλου του αντεργατικού-αντιλαϊκού πλαισίου, των αντιλαϊκών νόμων, στο δρόμο της εργατικής-λαϊκής αντιπολίτευσης. Ελπίδα για το λαό είναι η Λαϊκή Συμμαχία που παλεύει για κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μονομερή διαγραφή όλου του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ. Γι' αυτό την επομένη των εκλογών χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ.

Συνεχίζονται οι περιοδείες και ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ. Σήμερα 15/1/2015: 10 π.μ. Ιχθυοτροφεία/Βαλλιάνος Βαγγέλης-Γαβρίλης Γιώργος

Αύριο Παρασκευή 16/1/2015: 9 π.μ. Υπηρεσίες και καταστήματα Ιθάκης/Βαλλιάνος Βαγγέλης
5.30’ μ.μ. Δημοτικός Κινηματογράφος Ιθάκης/ Oμιλία
Διονύσης Γεωργόπουλος

6 μ.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους/Γραφεία ΚΚΕ
Πλατεία Καμπάνας/Γαβρίλης Γιώργος

7 μ.μ. Oμιλία στο Λιβάδι(καφενείο Νεραντζίνη)/Βαλλιάνος Βαγγέλης
Το Σάββατο 17/1/2015: 7 μ.μ. Oμιλία Κεραμιές (καφενείο)/ Γαβρίλης Γιώργος


Tο φυλλάδιο των «Πράσινων-ΔΗΜ.ΑΡ»

 


 

Κυκλοφόρησε το προεκλογικό φυλλάδιο των «Πράσινων-Δημοκρατικής Αριστεράς».

Στο φυλλάδιο παρουσιάζονται οι τρείς υποψήφιοι βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Κατερίνα Γεραγόρη, Κώστας Παπαδάτος και Σοφία Αράβου-Παπαδάτου.

 


 

Τζόγια: Τσεκ απ στα θέματα Υγείας


Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη κ. Τζόγια Γρουζή, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. κ. Σταύρο Τραυλό και την κ. Κατερίνα Αλεξανδρή, συναντήθηκε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας κ. Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα Υγείας των νησιών μας.

Η κ. Γρουζή  διεπίστωσε:

• Την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

• Την υπολειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων λόγω της ανεπάρκειας σε αγροτικούς Ιατρούς.

• Την πορεία της κτιριακής αποκατάστασης από τους σεισμούς και ενημερώθηκε επίσης για

• Την ακίνητη περιουσία του Γ.Ν.Κ. και τις προοπτικές ανάδειξης αυτής.

Η κ. Γρουζή θέτει ως άμεση προτεραιότητα τα θέματα Υγείας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης..

Στην προσεχή προκήρυξη του ΑΣΕΠ κρίνεται απαραίτητο το κριτήριο της εντοπιότητας.

Επίσης κρίνεται επιβεβλημένη η δημιουργία κινήτρων έλευσης Αγροτικών Ιατρών που θα επανδρώσουν τα Περιφερειακά Ιατρεία καθώς και η άμεση αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.

 


 

Στο πλευρό του Σαμαρά δηλώνει ο Καραμανλής


Με δήλωσή του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τονίζει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας, μεταρρυθμίσεων και κυβέρνησης με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

O κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών και τονίζει ότι αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της ΝΔ.

Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού είναι η ακόλουθη:

«O τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης.

Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών.

Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».