Απ’ το γαλάζιο ψηφοδέλτιο ο βουλευτής, λέει η Περιφερειακή Eπιτροπήτης της Nέας Δημοκρετίας (NOΔE)

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στον Πόρο σειρά είχε η Ερισσος να δείξει ότι ο Βουλευτής της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα προέρχεται από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Η προχθεσινή συγκέντρωση των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στα Αντυπάτα είχε και πολύ κόσμο και παλμό και ενθουσιασμό.

Η Τζόγια Γρουζή, στην ομιλία της, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης της παράταξης της ΝΔ σε αυτές τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, κάνοντας παράλληλα την σύγκριση με τις πρακτικές και τις λογικές που επικρατούν στο ΣΥΡΙΖΑ.

O Χαράλαμπος Λυκούδης μίλησε για την ανυπαρξία πολιτικής από πλευράς της απερχόμενης Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και σχολίασε δηλώσεις υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν λόγο για έξοδο της χώρας από το ευρώ. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να αποφασίσουν με σύνεση για το ποια Ελλάδα θέλουν και να μην επιτρέψουν την επικράτηση της δημαγωγίας και της ανευθυνότητας.

O Σάββας Σαββαόγλου, από την πλευρά του, εξήγησε τι προσπαθεί να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική που επιθυμεί να εφαρμόσει και ζήτησε από τον κόσμο να αφήσει πίσω τις πικρίες και να σταθεί δίπλα σε αυτήν την τόσο σημαντική μάχη που δίνει η ΝΔ για την πατρίδα.

Μετά το πέρας της ομιλίας τους και οι τρεις υποψήφιοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν και έστειλαν μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

• Σε Αστυνομία, Λιμεναρχείο, Δασαρχείο και Νοσοκομείο ο Χαράλαμπος Λυκούδης

Συνεχίζει τις επαφές του και τις συναντήσεις του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ετσι, χθες επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το Δασαρχείο, άλλα και το Νοσοκομείο.

Στο Λιμεναρχείο είχε συνάντηση με τον λιμενάρχη Γιώργο Καλιτσουνάκη, ενώ χαιρέτισε και είχε συζήτηση με λιμενικούς για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν. Ακολούθως, επισκέφθηκε το Δασαρχείο και την Αστυνομία, όπου συνομίλησε τόσο με τον αστυνομικό διευθυντή Ανδρέα Αυγέρη όσο και με τον διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Αργοστολίου Γρηγόρη Γκίνα. Παράλληλα χαιρέτισε έναν προς έναν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εν ώρα υπηρεσίας.

O κ. Λυκούδης στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, με τον οποίο αναφέρθηκαν σε θέματα υγείας και κυρίως στις ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Είναι φανερό πως ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών στο νησί μας, αναγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και επιθυμεί να βρει λύσεις για αυτά.

(Από το Γραφείο Επικοινωνίας του υποψηφίου βουλευτή Χαράλαμπου Λυκούδη)

• Μήνυμα Ελπίδας και Νίκης!

Oι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ.

Με καθημερινές εξορμήσεις στην Πόλη και τα χωριά, οι υποψήφιοι βουλευτές Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν παντού το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης.

Το πρόγραμμα των περιοδειών στις επόμενες ημέρες, προβλέπει:

1) Tετάρτη 21/1 Επίσκεψη στις γειτονιές του Αργοστολίου (Σ.Σ.: Χθες)

2) Πέμπτη 22/1 Ληξούρι (Oμιλία)-7 μ.μ. στο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου. Μετά το τέλος των ομιλιών θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση της συγκέντρωσης του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα

3) Παρασκευή 23/1 Αργοστόλι (Oμιλία) 7.30’ μ.μ. στο χώρο του ξενοδοχείου «Λιμανάκι».

4) Σάββατο 24/1 Βόλτα στην Αγορά του Αργοστολίου, βόλτα στην Αγορά του Ληξουρίου.

(Γραφείο Τύπου ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης)

• Το Ποτάμι της Κεφαλονιάς καλεί τους φίλους του, και όχι μόνο, κάθε μέρα μετά τις 7.30’ μ.μ. στο Compass στην παραλία του Αργοστολίου. Μαζί μας θα βρίσκονται και οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού.
(Από Το Ποτάμι)

• οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη Γ.Παυλάτος, Β.Πολίτης και Αικ. Στάβερη (μαζί με τον περιφερειάρχη Ιον. Νήσων των ΑΝΕΛ Μάκη Πετράτο)  περιόδευσαν χθες στην Ιθάκη (Βαθύ- Φρίκες-Σταυρός κα). Ενημερώθηκαν  για τα προβλήματα του νησιού απο τον Δήμαρχο και τον Λιμενάρχη.

Ακουσαν με προσοχή τα προβλήματα του απλού κόσμου και τους διαβεβαίωσαν για την ολόπλευρη συμπαράστασή τους ιδιαίτερα στο ακτοπλοϊκό πρόβλημα του νησιού.