Γαλάζια πορεία προς τη νίκη. Πολύς κόσμος σε Αγία Ευφημία και Σάμη

Την νικηφόρο πορεία του συνεχίζει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αυτό φάνηκε άλλη μια φορά από τις προχθεσινές συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αγία Ευφημία και Σάμη. O κόσμος που συγκεντρώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Αγίας Ευφημίας και στο Γυμνάσιο Σάμης ήταν πολύς και ενθουσιώδης .

Η Τζόγια Γρουζή, λιτή και κατανοητή, αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την χώρα μας μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και κάλεσε τους πολίτες της Κεφαλονιάς να είναι ενωμένοι και με αισιοδοξία να εκλέξουν «γαλάζιο» βουλευτή.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Χαράλαμπος Λυκούδης, συμπληρώνοντας πως η ψήφος της Κυριακής δεν πρέπει να είναι ψήφος οργής και θυμού, αλλά ψήφος που θα στοχεύει στο μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Λυκούδης επικεντρώθηκε στην ανυπαρξία κοινοβουλευτικού έργου της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου κατά τη διάρκεια της θητείας της και έκλεισε λέγοντας ότι ήρθε ή ώρα η Κεφαλονιά να αποκτήσει επιτέλους βουλευτή.

O Σάββας Σαββαόγλου, ιδιαίτερα ενωτικός, μίλησε για τις «προφητείες» του ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματα που διαδίδει τα τελευταία χρόνια, ενώ έκανε αναφορά στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης Σαμαρά να κρατήσει όρθια τη χώρα. Oλοκληρώνοντας, έστειλε μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι και οι τρεις υποψήφιοι της ΝΔ μετά το πέρας των συγκεντρώσεων μίλησαν με κόσμο για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν και τις δύο περιοχές, ενώ έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Σάμης.

Με επιτυχία διεξάγεται ο κύκλος περιοδειών και συγκεντρώσεων των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑ.ΣO.Κ. σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Στο πλαίσιο των περιοδειών, οι υποψήφιοι βουλευτές Ανδρέας Βλησμάς, Σπύρος Σαμούρης, Αναϊτ Χρυσάφη- Σεργέεβα, μαζί με κλιμάκιο στελεχών του ΠΑ.ΣO.Κ, την περασμένη Τρίτη παρευρέθηκαν στην Ιθάκη. Περιόδευσαν στην αγορά στο Βαθύ και αντάλλαξαν απόψεις με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού. Επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Δ. Στανίτσα και τους Δημοτικούς υπαλλήλους και ενημερώθηκαν για τις καθυστερήσεις στην πορεία του έργου του λιμανιού στον Πισαετό, καθώς και για το μεγάλο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα χωριά Κιόνι και Σταυρό, συζήτησαν με τους κατοίκους και τους ανέπτυξαν τις θέσεις και τις πολιτικές προτάσεις του ΠΑ.ΣO.Κ.

Προχθές οι υποψήφιοι μαζί με στελέχη της παράταξης, περιόδευσαν στα χωριά της νότιας Κεφαλονιάς: Βλαχάτα, Αγία Ειρήνη, Ελειό, Πόρο και Σκάλα. Συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που υπάρχουν σε οδικό δίκτυο, τουριστικές υποδομές κλπ. Ειδικότερα, σε συνάντηση με επιχειρηματίες και κατοίκους της Σκάλας, ενημερώθηκαν για τα βασικά προβλήματα της περιοχής και ειδικότερα για το έργο της πεζοδρόμησης του κεντρικού οδικού άξονα.

Χθες στο πλαίσιο των περιοδειών, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του ΠΑ.ΣO.Κ. θα επισκεφτούν τα χωριά της Πυλάρου και της Ερίσσου ενώ σήμερα Παρασκευή και ώρα 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Αργοστόλι.

Επιπλέον, σήμερα Παρασκευή και ώρα 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑ.ΣO.Κ. στο ξενοδοχείο «Μουίκης» με κεντρική ομιλήτρια την τ. ευρωβουλευτή και υποψήφια βουλευτή επικρατείας του ΠΑ.ΣO.Κ., Αννα Καραμάνου.

(Εκ του Γραφείου Τύπου)

Στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο στο Ληξούρι βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σάββας Σαββαόγλου. Κατά την επίσκεψή του, ενημερώθηκε από τον Διοικητή κ. Διονύση Μαρκάτο για την αναβάθμιση της λειτουργία τους νοσοκομείου και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Με ιδιαίτερη χαρά συνάντησε τον Διευθυντή του νοσοκομείου κ. Γεώργιο Κουρή με τον οποίο και συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τόσο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όσο για την περαιρέτω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.