Αλωσαν το Θιάκι με δυνατό φίνις! Οι Διλινάδες νίκησαν και την Πρόοδο 4-2

Την φετινή φρενήρη πορεία τους συνέχισαν το Σάββατο τα Διλινάτα, τα οποία άλωσαν την Ιθάκη, κερδίζοντας την Πρόοδο μέσα στο Βαθύ με 4-2.

Το ματς ήταν καλό και με όμορφες φάσεις και οι Διλινάδες, αφού ισοφαρίστηκαν δύο φορές, έφυγαν με το τρίποντο.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 14’ με πέναλτι που κέρδισε ο Νικ. Ταγκίρης (ανατροπή) κι’ εκτέλεσε εύστοχα ο Χρ. Τζωρτζάτος. Στο 22’ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Γ. Βασιλάκη. οι Διλινάδες προηγήθηκαν εκ νέου στο 33’ με τον Γ. Αναλυτή, για να ισοφαρίσουν ξανά οι γηπεδούχοι στο 40’ με κεφαλιά του Βασ. Πρεβεζιάνου.
Στο β’ μέρος χάθηκαν  εκατέρωθεν ευκαιρίες και εκεί που όλα έδειχαν ότι το ματς θα λήξει 2-2, οι Διλινάδες πέτυχαν δύο γκολ στο φίνις, ένα με τον Χαρ. Χαραλαμπόγλου (82’) κι’ ένα με τον Διον. Τζωρτζάτο (87’)!

Καλή η διαιτησία του κ. Δ. Τριάντου (Σπ. Μαγουλάς, Κ. Γιαννοπούλου).

Διλινάτα (Ρέντσι Γκ.): Καλαφάτης, Κουρκουμέλης (80’ Κατσούρης), Τζωρτζάτος, Καλιακούδας, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τανουσάι, Ταγκίρης (68’ Κορσιάνος), Αναλυτής Γ. (65’ Τζωρτζάτος Διον.), Τζωρτζάτος Χ., Κύργιο.

Πρόοδος (Κ. Πίππος): Γρίβας, Κωστόπουλος (Πόλης), Βρεττός, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσίρος, Τσάμης, Κιοράι, Βασιλάκης (Αμίτσης), Βλασσόπουλος (Κουλούρης).

 


 

Με μεγάλη άνεση η ΑΕΚ, 6-1 τα Φωκάτα

Με χαρακτηριστική άνεση η ΑΕΚ νίκησε προχθές τα Φωκάτα στις Κεραμειές με 6-1 και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Oι κιτρινόμαυροι Πρωταθλητές ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς που είχε πάρα πολλές καλές φάσεις.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορστο 15’ με τον Αντ. Κορσιάνο, ενώ μετά από δύο λεπτά ο Θαν. Μπαζάρογλου με φάουλ έκανε το 2-0, σκορ, με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο.

Με την έναρξη του β’ μέρος (46’) ο Εμιλιάνο Μουκάϊ με πλασέ θα κάνει το 3-0, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Φωκάτα θα μειώσουν σε 3-1 με τον Σπ. Χρυσανθακόπουλο.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ θα πετύχει άλλα τρία γκολ με τον Εμιλιάνο Μουκάϊ στο 62’, 66’ και στο 80’.
ο Εμιλιάνο Μουκάϊ είχε και σουτ στο δοκάρι (58’).

Καλή η διαιτησία του κ. Δ. Βασιλόπουλου (Δ. Ματιάτος, Ι. Καπογιαννόπουλος).

ΑΕΚ (Γ. Τόγιας): Τσιαουνσντέλιο, Στεφανάτος (65’ Θωμάς), Μήλας, Κόμητας, Ζαμπαύτης (61’ Δρόσος), Κρούτη, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (68’ Καλογηράς), Λαμπρόπουλος, Κορσιάνος, Κουμαριώτης.

Φωκάτα (Μ. Αθηναίος): Δίλλαλος, Μπουγάς (64’ Τσώλας), Σέρρας Μιλτ., Χρίστο (72’ Ξαξίρης), Φραντζής, Ντουκάι, Σαλαπάτας, Βαγγελάτος, Malshi (72’ Ψυμούλης), Χρυσανθακόπουλος, Αθηναίος.

 


 

Με δυσκολία ο ΑΟΚΙ νίκησε τη Σάμη 2-1

Με δυσκολία και άγχος ο αοκι ξεπέρασε το Σάββατο στο γήπεδο Αργοστολίου το εμπόδιο της Σάμης, νικώντας την με σκορ 2-1.

O AOKI, που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήταν καλύτερος, αλλά και η Σάμη, παρά τις ελλείψεις της στάθηκε πολύ καλά.

Oι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου προηγήθηκαν στο 4’ με διαγώνιο σουτ του Αλ. Λυκούδη, αλλά η Σάμη ισοφάρισε με τον Κων. Νικολοβιένη στο 40’.

Το νικητήριο γκολ για τον αοκι ήρθε μόλις στο 85’ με συρτό φάουλ που χτύπησε ο Γ. Βουκελάτος.

Καλή η διαιτησία του κ. Χ. Αβαζάρου (Π. Κομητόπουλος, Ι. Καπογιαννόπουλος).

ΑOΚΙ (Σπ. Παπαδάτος): Αγκούσι Ρ., Κλειτογιάννης Α., Αρμάντο (46' Βουκελάτος), Λυκούδης Αλ., Πολλάκης Γ., Λογκόνης Λ., Καλλιβωκάς Γ., Πολλάτος Αλ., Χαλιώτης Γ., Κούκλης Α., Κόμητας Γ. (81' Χάνος).

Σάμη (Γ. Καρελάκης): Φιλιππάτος Ν., Νικολοβιένης Θ., Παπαδάτος Χ., Βιτωράτος Κ. (46' λ.τ. Τουλάτος Στ.), Δευτεραίος Γ., Μωραίτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιένης Κ., Άννινος Κ., Περιβολάρης Π. (37' λ.τ. Μινέτος), Αμούργης Ι.

 


 

Ο Παλληξουριακός σε τροχιά «4άδας»

O Παλληξουριακός ήταν ο μεγάλος νικητής του σαββατιάτικου ντέρμπι των Κεραμειών με ένα τεράστιο «2», που τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στα playoffs της Κατηγορίας.

Το ματς ήταν αρκετά καλό και η Εικοσιμία προηγήθηκε δύο φορές.

Στο 10’ ο Χρ. Μινέτος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0 για την Εικοσιμία, αλλά στο 23’ ο Παλληξουριακός ισοφάρισε με κεφαλιά του Ρ. Βολνίσκι. Στο 40’ η Εικοσιμία έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Κων. Αντωνάτου, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο.

Στο 60’ ο Παλληξουριακός πέτυχε το 2-2 με πλασέ του Δημ. Παπαδάτου και στο 85’ ο Νικ. Μαρινάκης έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ του Παλληξουριακού.

Καλή η διαιτησία του κ. Διον. Ματιάτου (Κ. Κιόσης, Χ. Μιχαλιτσιάνου).

Παλληξουριακός (Π. Μαρκέτος): Καραΐσκος Απ., Λαδάς, Αντωνάτος Κ., Πρεντάνος (76’ Μπράτι), Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Βολνίσκι, Αντωνάτος Ηλ., Μαυροειδής (46’ Μαρινάκης), Αδηλίνης.

Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Γιαννάς, Κονόμη (91’ Καραΐσκος Σπ.) Ψάλτης, Μινέτος Ι., Κουμαριώτης (91’ Χρηστάτος), Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Αποστόλου (76’ Μαρκαντωνάτος), Κοκκόσης, Γερασιμάτος.

 


 


H ...aπολαυση του ρετιρε!

Τα Διλινάτα πέρασαν νικηφόρα και από την Ιθάκη και απολαμβάνουν μόνα τους πάντα το ρετιρέ της Α’ Κατηγορίας, ενώ η ΑΕΚ μένει σταθερά στη 2η θέση.

O AOKI, έστω και με το ζόρι, διατήρησε τις ελπίδες του για τίτλο, ενώ ο Παλληξουριακός με το «2» που πέτυχε σε βάρος της 21ας, βρέθηκε σε τροχιά «4άδας» με 9 βαθμούς διαφορά.

Στη Β’ ξεκινάνε την προσεχή Κυριακή τα μπαράζ, ενώ στο μπάσκετ ο ΑΣΚ υπέστη τη 2η ήττα του στο Πρωτάθλημα.

 


 

Χρυσή νίκη για τον Πυλαριακό, 2-1 τους πρόννους και ελπίζει

Με 20 λεπτά καθυστέρηση λόγω καιρού άρχισε το ντέρπι των ουραγών προχθές στο γήπεδο Αργοστολίου, όπου ο Πυλαριακός νίκησε τους Πρόννους με 2-1 κι αναπτέρωσε τις αμυδρές ελπίδες του για παραμονή.

Το ματς ήταν μέτριο λόγω και του άσχημου αγωνιστικού χώρου και ο Πυλαριακός προηγήθηκε με τον Γ. Σολδάτο στο 9’, ενώ στο 23’ έκανε το 2-0 με τον Κ. Βιτωράτο. Oι Πρόννοι μείωσαν στο 35’ με τον Κ. Ζαπάντη.

Oι Πρόννοι ζήτησαν γκολ στο 27’ υποστηρίζοντας ότι σε σουτ του Τραυλού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι «έσκασε» μέσα στο τέρμα.

Στο 89’ αποβλήθηκε οι παίκτε των Πρόννων κ. Ζαπάντης (δυνατό μαρκάρισμα) και Δ. Χιόνης (διαμαρτυρία).

Μέτρια η διαιτησία του κ. Χ. Αβαζάρου (Π. Κομητόπουλος, Κ. Γιαννόπουλου).

Πυλαριακός (Κ. Κουγιανός): Μακρής, Γασπαρής Γ., Κουλουμπής Oρ., Παπαδάτος, Βιτωράτος (72' Σταμούλης Ν.), Ποταμιάνος, Μπαλάι, Διαμαντής, Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης Π., Σολδάτος Γρ.

Πρόννοι (Γ. Κουρκουμέλης): Παπαβασιλείου, Αλεξίου, Παππάς, Μαγουλάς, Σολωμός, Κουρκουμέλης (73' Κουτροκόης), Τραυλός (46' Ζαπάντης), Ζαπάντης Κ., Κατσιλίδης (32' Λιναρδάτος), Χιόνης, Αναγνώστης.

 


 

Νίκη παραμονής ο Οδυσσέας  3-0

Νίκη παραμονής πέτυχε το Σάββατο στο Βαθύ ο Oδυσσέας Ιθάκης, ο οποίος επιβλήθηκε άνετα του Παγκεφαλληνιακού με 3-0.

Το ματς ήταν μέτριο και τα γκολ του νικητή πέτυχαν οι: Γ. Γαλάτης (51’), Ν. Προσαλέντης (61’) και Ευ. Αργυρακάκης (81’).

Καλή η διατησία του κ. Σπ. Μαγουλά (Δ. Τριάντος , Χ. Γιαννακοπουλου).

Oδυσσέας (Σπ. Ζερβός): Κουτσουβέλης Ζ., Γαλάτης, Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Φατούρος, Κώτσης, Bisha Renato, Προσαλέντης, Μαρούλης, Cela Klaurent, Βασιλόπουλος.

Πάγκεφαλληνιακός (Γ. Βασιλάκης): Τζάκης, Ράκας, Τριανταφυλλίδης, Μεγαδούκας, Δραγούτας, Μποσίνης, Κοτίνης, Μπάμπης, Μούκα, Βασιλάκης.