«Kανονικοί Πρωταθλητές» οι Διλινάδες νίκησαν με 7-3 τους υποβιβασμένους Πρόννους

Με «7άρα» σφράγισαν την πρωτιά τους τα Διλινάτα το Σάββατο στο γήπεδο Αργοστολίου επί των ουραγών Πρόννων, ανακηρυσσόμενα Πρωταθλήτρια ομάδα κανονικής περιόδου.

Τα Διλινάτα παράλληλα με την νέα επιτυχία τους μπαίνουν επικεφαλής στα playoffs με 4 βαθμούς.

Στο ματς με τους Πρόννους οι νικητές είχαν την υπεροχή, ενώ κράτησαν και δυνάμεις για το παιχνίδι του Κυπέλλου στην Πύλο αύριο.

Oι Πρόννοι προηγήθηκαν στο 4’ με δυνατό σουτ του Κ. Ζαπάντη, ενώ στο 10’ ο Νικ. Ταγκίρης έκανε ο 1-1 με πλασέ. Το 2-1 για τα Διλινάτα έγινε στο 15’ με τον Παν. Κορσιάνο, ενώ ο Διον. Τζωρτζάτος έκανε το 3-1 στο 52’ με πλασέ. ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 4-1 με πλασέ στο 62’. Το 5-1 έγινε από τον Χρ. Παππά. οι Πρόννοι μείωσαν σε 5-2 με τον Κ. Κουρκουμέλη στο 82’, ενώ το 5-3 θα κάνει ο Κ. Ζαπάντης 2 λεπτά αργότερα. Θα ακολουθήσουν δύο γκολ των Διλινάτων με πλασέ του Δ. Τζωρτζάτου στο 85’ και στο 87’.

Καλή η διαιτησία του κ. Λ. Μενεγάτου (Ι. Καπογιαννόπουλος, Ε. Θανάση).

Διλινάτα (Γκ. Ρέντσι): Καλλιντέρης, Στεφανιώτης (46’ Σκριβάνος), Τζωρτζάτος Κ., Καλλιακούδας, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τανουσάι (55’ Παππάς), Ταγκίρης, Κορσιάνος (46’ Τζωρτζάτος Διον.), Κύργιο, Κατσούρης.

Πρόννοι (Γ. Κουρκουμέλης): Παπαβασιλείου, Κορκός-Κουρής, Παππάς, Κουρκουμέλης Α., Τραυλός, Κουρκουμέλης Κ., Κουτροκόης, Κατσιλίδης, Ζαπάντης Κ., Ιντζες.

 


 

«Αλλοι κλαινε κι αλλοι γελανε, δηλαδη...»


Tα Διλινατα με τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου έφυγαν ικανοποιημένα με την πρωτιά της κανονικής περιόδου, ενώ οι ποδοσφαιριστές των Πρόννων έφυγαν απογοητευμένοι που αποχαιρέτησαν τη μεγάλη τοπική Κατηγορία.

Η «4άδα» είχε βγεί πριν καιρό, όμως τώρα έχουμε και τη σειρά: Πρώτα τα Διλινάτα, 2η η ΑΕΚ, 3ος ο Αοκι και 4η η Εικοσιμία, μετά τη «γκέλα» με τα Φωκάτα.

Στο Μπάσκετ, ο κυρίαρχος ΑΣΚ πήγε Πρωταθλητής στην Πάτρα και νίκησε και τον Πατρέα με 59-40.

 


 

Με άνεση η ΑΕΚ 5-0 τον Πυλαριακό


Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που έγινε προχθές στο γήπεδο Αργοστολίου η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Πυλαριακό με 5-0.

Oι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν στα play-offs με μπόνους 2 βαθμών (2η θέση), ενώ ο Πυλαριακός παραμένει στη μεγάλη τοπική Κατηγορία.

Στο 7’ κιόλας η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας φάουλ του Θαν. Μπαζάρογλου, ενώ το 2-0 έγινε στο 25’ με πλασέ του Κ. Χασάϊ, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ πέτυχε άλλα τρία γκολ με πλασέ του Σπ. Κόμητα (69’), με πλασέ του Εμιλιάνο Μουκάϊ (71’) και νέο πλασέ του Σπ. Κόμητα (75’).

Στο 16’ ο Θαν. Μπαζάρογλου είχε δοκάρι.

Αριστη η διαιτησία του κ. Δ. Ματιάτου (Ε. Μενεγάτος, Ε. Θανάσης).

ΑΕΚ (Γ. Τόγιας): Παυλάτος, Καλογηράς, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (46’ Ευτηριάδης), Κουμαριώτης, Χασάι, Ζαμπαύτης (46’ Neizar), Θωμάς, Δρόσος (46’ Κόμητας), Ανδρικόπουλος, Λαμπρόπουλος.

Πυλαριακός (Κ. Κουγιανός): Μακρής, Φάντης (52’ Δεπούντης), Delaj (82’ Θεοδωράτος), Παπαδάτος, Διαμαντής, Γασπαρής Ν., Σταμούλης Ν. (12’ λ.τ. Γασπαρής Γ.), Μπαλάι, Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης Π., Φούκας.

 


 

Γκέλα της Εικοσιμίας, 4η στην «4άδα»


Τέταρτη κατετάγη στην 4άδα η Εικοσιμία η οποία έφερε λευκή ισοπαλία την Κυριακή στο γήπεδο Κεραμειών με τα Φωκάτα, που πήραν τη ρεβάνς της βαριάς τους ήττας στον Α’ Γύρο.

Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου μετά από αυτή της την γκέλα κατετάγη 4η στην τελική κατάταξη, ισόβαθμη του ΑOΚΙ, ο οποίος όμως έχει το πλεονέκτημα υπέρ του με αποτέλεσμα να κρατάει την 3η θέση που οδηγεί στα playoffs με βαθμό.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς με μιά ελαφρά υπεροχή της Εικοσιμίας. Αντίθετα τα Φκάτα παρουσίασαν σοβαρότητα στο παιχνίδι τους. Στο β’ μέρος η Εικοσιμία έχασε δυό-τρείς ευκαιρίες, ενώ είχε αι ένα δοκρι με τον Κ. Αντωνάτο (70’).

Μέτρια η διαιτησία του κ. Σπ. Μαγουλά (Π. Κομητόπουλος, Χ. Μιχαλιτσιάνου).

Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Γιαννάς, Ψάλτης, Αλεξανδράτος (61’ Αντωνάτος), Μινέτος Γ. (77’ Μαρκαντωνάτος), Αποστολάτος Μπούσι, Αποστόλου, Χρηστάτος, Κοκοσης, Κουμαριώτης, Καπλάνι.

Φωκάτα (Μ. Αθηναίος): Δίλλαλος, Αθηναίος, Σέρρας, Μπουγάς, Φραντζής, Ντουκάϊ, Σαλαπάτας, Χρίστο (77’ Μάλσι), Βαγγελάτος, Χρυσανθακόπουλος (89’ Μακρής) Μάστορας.

 


Ο Οδυσσέας 4-3 τον ΑΟΚΙ!

 

 


 

Παίζοντας δυναμικά ο οδυσσέας Ιθάκης νίκησε το Σάββατο τον AOKI στο Βαθύ με 4-3.

Το χορό των γκολ άνοιξε η ομάδα της Ιθάκης στο 4’ με σουτ του Γ. Αργυράκη, αλλά ο αοκι ισοφάρισε με τον Γ. Βουκελάτο (22’). Στη συνέχεια οι Θιακοί  θα κάνουν το 2-1 με τον Παν. Κουτσουβέλη (27’).

Το 2-2 για τον αοκι έγραψε ο Γερ. Πολλάκης (44’), ενώ η ομάδα του Αργοστολίου προηγήθηκε με 3-2 στο 58’ με γκολ του Αλ. Λυκούδη.
οι Θιακοί ισοφάρισαν 3-3 στο 64’ με γκολ του Νικ. Προσαλέντη, ενώ το τελικό 4-3 έκανε για τον οδυσσέα ο Κλ. Τσέλα στο 76’.

Καλή η διαιτησία του κ. Γ. Γασπαράτου (Χ. Μιχαλιτσιάνου, Κ. Βλάχου).

Oδυσσέας (Σπ. Ζερβός): Περίχαρος, Λεκατσάς, Μαλλιακρίδας, Γαλάτης, Φατούρος, Αργυρακάκης, Renato Bisha, Βασιλόπουλος, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Cela.

AOKI (Σπ. Παπαδάτος): Πραστέλλας, Κλειτογιάννης, Αρμάντο, Λυκούδης, Κόμητας, Λογκόνης, Μπενετάτος (30’ Πολλάκης), Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος, Παπαναστασάτος, Καλιβωκάς.

 


 

Εμειναν στο 0-0 τα 2 «Π»


Με λευκή ισοπαλία στον Αγιο Αντώνιο αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν ο Παλληξουριακός και ο Παγκεφαλληνιακός.

Oι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά και ο Παγκέ αντιστάθηκε σθεναρά.

Καλή η διαιτησία του κ. Ι. Καπογιαννόπουλου (Γ. Γασπαράτος, Α. Σπυράτος).

Παλληξουριακός (Π. Μαρκέτος): Καραΐσκος, Μπούρας (46' Αντωνάτος Κ.), Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Πρεντάνος, Μαρινάκης (46' Βολνίσκι), Αντωνάτος Η., Καμινάρης (67' Μαυροειδής), Ζάβαλης, Αδηλίνης, Ζερβός.

Παγκεφαλληνιακός (Γ. Βασιλάκης): Κομπορόζος, Βασιλάκης, Μεγαδούκας, Θωμάς, Αντωνίου (73' Τζάκης), Τριανταφυλλίδης, Δραγούτας (46' Τσιγαρίδας), Κοτίνης (55' Ράκκας), Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης.

 


 

Νίκη 2-0 η Σάμη


Καλό σε γενικές γραμμές ήταν το παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο Αργοστολίου, όπου η Σάμη νίκησε την Πρόοδο Ιθάκης 2-0.

Τα γκολ πέτυχαν ο Γ. Δευτεραίος (50’) και ο Κ. Μωραϊτης με εντυπωσιακή κεφαλιά (67’).

Καλή η διαιτησία του κ. Σπ. Μαγουλά (Π. Κομητόπουλος, Ε. Μοσχονάς).

Σάμη (Γ. Καρελάκης): Φιλιππάτος, Παπαδάτος (65’ Μινέτος), Νικολοβιένης Θ., Σκιαδαρέσης, Δευτεραίος (81’ Μιχαλάτος), Μωραίτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιένης Κ., Μωραίτης Κ., Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (74’ Μιχαλίτσης Α.).

Πρόοδος (Κ. Πίππος): Κωστόπουλος, Τσιντήλας Τ., Βλασσόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κουλούρης, Τσάμης, Αρταβάνης, Αμίτσης, Τσίρος.

 


 

Αλωσε τα Μακρυώτικα ο Παπυργιακός


Για τα μπαράζ της Β’ Κατηγορίας ο Παπυργιακός νίκησε προχθές την Ερισο στα Μακρυώτικα με 2-1 και στην επόμενη Αγωνιστική θα λύσει τις διαφορές του με την Ανωγή.

Τα γκολ του Παπυργιακού πέτυχαν οι Σπ. Τζωρτζάτος (73’) και Σπ. Στρακάτος (86’), ενώ για την Ερισο σκόραρε ο Νικ. Καββαδίας (89’).

Στο άλλο ματς η Ανωγή και τα ομαλά ήρθαν ισόπαλοι 0-0 το Σάββατο.

 


 

Οι Προπαίδες


Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο τα Πρωταθλήματα Προπαίδων Α’ και Β’ ομίλου.

Στο Α’ ομιλο ο Παο Κεφαλονιάς νίκησε 5-0 στον Πυλαριακό, ενώ η Σάμη επικράτησε των Πρόννων με 14-0.

Στο Β’ ομιλο ο Παπυργιακός νίκησε την ΑΕΚ 4-0, ενώ τα Διλινάτα επικράτησαν της Προόδου στην Ιθάκη με 4-1.