Γύρισαν με το κεφάλι ψηλά. Οι Διλινάδες με απουσίες έχασαν 3-0 στην Πύλο

Με το κεφάλι ψηλά γύρισε χθες από την Πύλο η ομάδα των Διλινάτων, η οποία έδωσε δυναμικά τη νέα μάχη του Κυπέλλου ερασιτεχνών, αλλά ηττήθηκε με 3-0 (1-0) και αποκλείστηκε.

Oι Διλινάδες, με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή τους κι’ ένα πολύ γρήγορο γκολ (3’) έχασαν από ανώτερο αντίπαλο.

Oι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, με την ομάδα μας την ίδια ώρα να μην μπορεί να φανεί απειλητική απέναντι στην εστία των γηπεδούχων.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και τα δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων έκοψαν την «όρεξη» των παικτών του Γκόνι Ρέντσι για κάτι καλό.

Τα γκολ του Τσικλητήρα πέτυχαν οι Διακουμής (3’), Νάτσης (58’) και Μαραβέλας (73’).

Καλή η διαιτησία του κ. Ι. Καλογεράκου (Κ. Ψάρρης-Γ. Καραμέρος).

Τσικλητήρας (Ν. Κακαλέτρης): Μίντζηρας, Εμανουήλ Oθ., Εμανουήλ Ν., Μουράτης, Κουτίβας, Παπαγεωργίου Ν., Δούνιας, Παπαγεωργίου Γρ. (83’ Λυμπερόπουλος), Καλδής (58’ Μαραβέλας), Νάτσης (59’ Σεφεράσι), Διακουμής.

Διλινάτα (Γκ. Ρέντσι): Καλαφάτης, Καλιακούδας (57’ Σκριβάνος), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ. Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Κουρκουμέλης (57’ Κατσούρης),

Ταγκίρης, Τζωρτζάτος Χρ., Κορσιάνος (75’ Παππάς).

• O Τσικλητήρας στην επόμενη φάση θα φιλοξενήσει και πάλι στην Πύλο την Θήβα. νικήτρια του χθεσινού αγώνα με τα Καμένα Βούρλα (1-0 στην παράταση).