Image

Γιατί να έχετε μόνο μια, όταν μπορείτε να έχετε δύο ή ίσως ακόμη και τρεις; Αυτή είναι η φιλοσοφία στην οποία βασίστηκε αυτή η λίστα και ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τις δίδυμες αδερφές... απολύτως ακαταμάχητες.

Δεδομένου του ότι χρειάζεται ταλέντο και πειθαρχία για να διακριθεί κάποιος στον επαγγελματικό αθλητισμό, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχουν δίδυμα που κατάφεραν να ανέβουν σε αυτό το επίπεδο, αφού είθισται οι δίδυμοι να βοηθούν ο ένας τον άλλο στις πιο δύσκολες στιγμές και να αντλούν δύναμη για να συνεχίσουν.

Ωστόσο, η λίστα αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο καταξιωμένες δίδυμες αθλήτριες, αλλά ακόμα και μαζορέτες, ακόμα και συζύγους επαγγελματιών, διάσημων αθλητών. Κοινό τους χαρακτηριστικό και το ότι είναι οι ίδιες διάσημες και πολύ καλά αμειβόμενες στην εποχή τους ή στο άθλημά τους.

Και σε κάθε περίπτωση όλες τους είναι πανέμορφες και απόλυτα sexy.

1. Emilia και Erika Nystrom

plus.google.com

Αυτά τα πανομοιότυπα δίδυμα είναι διάσημες παίκτριες της εθνικής ομάδας Μπιτς Βόλεϊ της Φιλανδίας. Το γεγονός ότι παίζουν το συγκεκριμένο άθλημα, δίνει χαρά στους οπαδούς τους, που έχουν την ευκαιρία να βλέπουν αυτά καταπληκτικά κορμιά να φορούν το μαγιό τους σε τακτική βάση. Αυτά τα κορίτσια κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010.

2. Amber και Angela Cope

www.examiner.com

Οι φίλοι του NASCAR γνωρίζουν ήδη τις εξαιρετικά sexy δίδυμες αδερφές, Cope. Μάλιστα, οι δυο τους έγραψαν ιστορία με το να είναι τα πρώτα δίδυμα που αγωνίστηκαν σε μια από τις τρεις κορυφαίες σειρές του αθλήματος. Αν αναρωτιέστε πώς οι δύο κοπέλες κατέληξαν στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τότε πρέπει να μάθετε ότι αυτό ξεκίνησε μέσα από την ίδια την οικογένεια τους καθώς ο πατέρας και ο παππούς τους ήταν και οι δύο επαγγελματίες οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων.

3. Bia και Branca Feres

www.belles-du-sport.e-monsite.com

Αυτά τα δίδυμα έχουν χτίσει μια καριέρα τόσο στον επαγγελματικό αθλητισμό όσο και έξω από αυτόν. Είναι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης και ξεκίνησαν το άθλημα σε νεαρή ηλικία. Φήμες ήθελαν να συμμετέχουν στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008 αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν προς απογοήτευση των θαυμαστών τους.

4. Dresdynn και Schuyler Warnell

www.ultimatecheerleaders.com

Οι συγκεκριμένες δίδυμες είναι μαζορέτες της ομάδας NFL, οι οποίες ξεκίνησαν στους Houston Texans το 2010. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι οπαδοί εκτιμούν ιδιαίτερα την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο.

5. Katrine και Kristine Lunde

www.nrk.no

Δεν είναι μόνο πανέμορφες, αλλά επίσης και απίστευτες παίκτριες χάντμπολ. Μάλιστα, με την εθνική ομάδα χάντμπολ της Νορβηγίας, κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στους τελευταίους δύο θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

6. Οι τρίδυμες Graves

www.thebiglead.com

Όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια ποδοσφαίρου της Νότια Αλαμπάμα, σίγουρα πρόσεξαν τις τρίδυμες, Lindsey, Whitney και Kristie Graves. Οι τρεις τους έγιναν διάσημες ως μαζορέτες για την κολεγιακή ομάδα, Jaguars. Αν και το κολέγιο τελείωσε, τα κορίτσια δεν έχουν φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας και δουλεύουν και ως μοντέλα.

7. Gisele και Patricia Bundchen

www.storyofmylifeco.com

Αν και δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, πέραν του ότι η Gisele είναι παντρεμένη με τον αστέρα του Super Bowl, Tom Brady, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερος λόγος για να μνημονεύσεις αυτές τις υπέροχες δίδυμες αδερφές. Η δίδυμη αδελφή της Gisele, Patricia μπορεί να μην είναι ένα supermodel, αλλά είναι εξίσου πανέμορφη όπως και ο άγγελος της Victoria's Secret. Οι δυο τους μεγάλωσαν με τέσσερις άλλες αδερφές: τη Raquel, τη Graziela, την Gabriela και τη Rafaela.

8. Hailey και Sierra Partridge

www.eonline.com

Και οι δύο είναι επαγγελματίες surfers και συχνά μπορείτε να τις δείτε να δαμάζουν τα κύματα στις ακτές της Καλιφόρνια.

9. Οι τρίδυμες Buege

www.rantspors.com

Το 2013, αυτά τα τρίδυμα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο ζωής. Έχοντας μεγαλώσει στο Lambeau Field, σε μια πόλη γεμάτη φανατικούς οπαδούς, τους λεγόμενους «Cheeseheads», η Γκαμπριέλ, η Χάνα και η Leah Buege, επιλέχθηκαν να γίνουν οι μαζορέτες της Green Bay Packers.

10. Venus και Serena Williams

www.massappealnews.com

Οι αδερφές Σερίνα και Βένους Ουίλιαμς είναι από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στο τένις. Εδώ και χρόνια είναι ένα αχτύπητο δίδυμο που κερδίζει μετάλλια και κύπελλα ενώ είναι πάντα αχώριστες ακόμα και στους αγώνες τους. Οι δυο κούκλες αδερφές, ήταν όμως αχώριστες από μικρές. Έκαναν προπονήσεις στο τένις μαζί και φαινόταν από το ταλέντο τους ότι μια μέρα θα κατακτήσουν πολλά τρόπαια. Θερμή υποστήριξη είχαν και από το πατέρα τους που πάντα τις υποστήριζε πιο πολύ από όλους και βιντεοσκοπούσε τα πρώτα τους βήματα στο τένις.

11. Kristen και Kirsten Hardy

www.playerwives.com

Αυτές οι δίδυμες υπήρξαν μαζορέτες των Atlanta Hawks. Δυστυχώς για τους φανατικούς οπαδούς τους δεν συνεχίζουν πλέον την πετυχημένη καριέρα τους.

12. Alissa και Amber Czisny

guycodeblog.mtv.com

Οι δίδυμες Czisny είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο φιλοθεάμον κοινό του καλλιτεχνικού πατινάζ. Και οι δύο έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλά επίπεδα για το άθλημα και έχουν κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα. Πλέον και οι δυο έχουν κρεμάσει τα πατίνια τους και έχουν στραφεί σε άλλα πράγματα.

13. Monique και Jocelyne Lamoureux

www.imgarcade.com

Οι αδερφές Lamoureux είναι παίκτριες χόκεϊ και παρότι η στολή τους δεν αναδεικνύει τα χαρίσματά τους, είναι ιδιαίτερα αγαπητές και έχουν φανατικό κοινό.

14. Jenna και Susanna Kallur

Αυτές οι δίδυμες είναι αστέρια του στίβου από τη Σουηδία και είναι πανέμορφες.

www.olympicgirls.net

15. Brie και Nikki Bella

www.hollywoodlife.com

Οι αδερφές Brie and Nikki Bella είναι αφοσιωμένες στην... επαγγελματική πάλη. Έχουν επίσης πρωταγωνιστήσει στο reality show «Total Divas» και έχουν φωτογραφηθεί για πολλά αντρικά περιοδικά.

(protothema.gr)