Ποδοσφαιρικό Τουρνουά μικρών ηλικιών αλλά και μεγαλύτερων απ’ τον Παλληξουριακό στο γήπεδο Aγίου Aντωνίου

Μιά ωραία ποδοσφαιρική γιορτή, ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά μικρών ηλικιών αλλά και μεγαλυτέρων διοργανώνει για την Τετάρτη του Πάσχα (15/4) ο Παλληξουριακός στο Ληξούρι και στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στις 3 μ.μ.

Το συγκεκριμένο τουρνουά απευθύνεται σε όλους: Ποδοσφαιριστές ή μη, μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια.

Θα διεξαχθούν δυο διαφορετικές δραστηριότητες. Η μία θα είναι το «κυρίως πιάτο» και θα αφορά το παιχνίδι «4 εναντίον 4», το οποίο είναι ένα ιδιότυπο τουρνουά προβιβασμού/υποβιβασμού όπου σε 4-5 γηπεδάκια (20x40μ.) με μικρές εστίες και χωρίς τερματοφύλακες αγωνίζονται συγχρόνως οι ομάδες για 7,5 λεπτά.

Oι νικητές κάθε ζευγαριού προβιβάζονται στο επόμενο γηπεδάκι ενώ οι ηττημένοι υποβιβάζονται στο προηγούμενο (τα γηπεδάκια είναι αριθμημένα).

Σε περίπτωση ισοπαλίας ο νικητής κρίνεται στο ένα πέναλτι (με ανάποδο χτύπημα). Oι 4άδες κληρώνονται τυχαία στην αρχή όπως και τα αρχικά ζευγάρια και τα γήπεδα στα οποία θα αγωνιστούν.

Τα ηλικιακά γκρουπ θα είναι 7-10, 11-15, 16+. Επίσης, στις δύο περιοχές του γηπέδου θα στηθούν δύο workshops μέσα στα οποία θα υπάρχουν σταθμοί όπου θα εκτελούνται διαγωνισμοί επιδεξιοτήτων. Για όλες τις ηλικίες από 4 ετών και άνω.