Αγγιξε το όνειρο της Γ’ Εθνικής η ΑΕΚ. Νίκησε 1-0 τον Κεραυνό Aγίου Bασιλείου Πατρών στο Aργοστόλι

Το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία άγγιξε την Κυριακή η ΑΕΚ, η οποία στα μπαράζ νίκησε στο γήπεδο Αργοστολίου τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου Πατρών με 1-0 και τον έθεσε εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη και πανηγυρίστηκε έξαλλα. Τώρα το μόνο που μένει για την άνοδο είναι μιά νίκη την προσεχή Κυριακή μέσα στη Ζάκυνθο κόντρα στην τοπική Λεβάντε. Μιά νίκη που θα φέρει για πρώτη φορά το τοπικό ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική επαγγελματική Κατηγορία.

Η ΑΕΚ έπαιξε παλικαρίσια και πέτυχε αυτό που ήθελε. Το ματς ήταν μέτριο στο α’ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στροφές και πέτυχαν και το νικητήριο γκολ στο 51’. Τότε ο Αντ. Κορσιάνος, πήρε έξυπνα την μπάλλα από τους αμυντικούς του Κεραυνού και ανατράπηκε κερδίζοντας φάουλ. Το εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Κούρτης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Πατρινών.

Η ΑΕΚ έχασε και μερικές καλές ευκαιρίες για να πετύχει κι’ άλλο γκολ.

Καλή η διαιτησία του κ. Σπ. Σελίμου με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Παλαμίδα και Γ. Σταματάκο από την Λακωνία.

ΑΕΚ (Γ. Τόγιας): Τσιαουντσέλιο, Στεφανάτος, Σπανός (83’ Κόμητας), Χασάι, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Δρόσος (70’ Ζαμπαύτης), Κρούτη, Κουμαριώτης, Μπαζάρογλου, Κορσιάνος (87’ Θωμάς).

Κεραυνός (Θ. Πατρώνης): Χάχαλης, Τζίφας (76’ Καραχανίδης), Μπερτσιάς, Μπενέτος, Καραχάλιος, Μηλάτος, Μπινιέρης, Παναγόπουλος (85’ Καρβούνης), Παπαζαφείρης, Μικελάτος (46’ Παπαχριστόπουλος), Ζαφειρόπουλος.

• Στο άλλο ματς του ομίλου μας η Λεβάντε Ζακύνθου νίκησε τον Αστέρα Αμαλιάδος/Πανόπουλο 4-0.