Φωτό από το διεθνές Συνέδριο Στρατηγικής Tουρισμού στο Παρίσι
Φωτό από το διεθνές Συνέδριο Στρατηγικής Tουρισμού στο Παρίσι

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο Rueil-Malmaison της Περιφέρειας των Παρισίων, ο Δήμαρχος κ.Patrick Ollier προσκάλεσε τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο όπως συμμετάσχει, παρουσιάζοντας την Τουριστική Στρατηγική της Κεφαλονιάς, στο 1st European Festival Rueil-Malmaison, Tourism & Strategy, από 3 έως 6 Ιουνίου 2015.

Η τιμητική πρόταση συμμετοχής έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Κεκάτος θα μεταβεί στο Παρίσι τις επόμενες μέρες με πλούσιο έντυπο και διαδικτυακό υλικό τουριστικής προβολής του Νησιού, με σκοπό την προβολή της Κεφαλονιάς στη Γαλλική αγορά.

Η προεργασία συμμετοχής έγινε με μεγάλη επιτυχία από την κ. Εμμανουέλα Sinagra, Πρόξενο της Γαλλίας στην Κεφαλονιά, η οποία είναι σε διαρκή συνεργασία με τον κ. Κεκάτο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Γαλλικού ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος για το Νησί.

Την επιμέλεια όλου του υλικού που θα προβληθεί στη Γαλλία, έκανε ευγενώς το Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής και Διευθυντής της Life Think κ. Σπύρος Γασπαρινάτος.