Το PREMIER κλήρωσε smartphone

«Στις 10 το βράδι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο καταστημά μας για το smartphone της Samsung, Galaxy S6 EDGE», αναφέρει ανακοίνωση του Premier.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:
Ξεχωριστό άκουσμα έδωσε στο κοινό μας η παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού Palmos 98.3 που από τις 7 το απόγευμα είχε ζωντανή εκπομπή από το καταστημά μας, μέχρι στις 10.30’  το βράδυ. Παρεβρέθησαν όλοι οι παραγωγοί του σταθμού οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στους πελάτες μας και μοιράστηκαν μαζί τους την ζωντανή μετάδοση. ολη την επιμέλεια και επίβλεψη του προγράμματος την είχε ο παραγωγός του σταθμού κ. Ακης Τσάρας που μας ανέβασε τους ρυθμούς με το δυναμικό του πρόργαμμα.
Ετσι λοιπόν μετά από τις υποδείξεις που έγιναν από τον υπεύθυνο του καταστημάτος κ. Γιώργο Μαγδαληνό για τον τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης ήρθε η πολυπόθητη στιγμή.
Στις 10 μ.μ. ακριβώς με οδηγό τις τελευταίες αποδείξεις παραγγελιών τόσο στο κατάστημα όσο και στη διανομή έγινε η κλήρωση στην ψηφιακή μας κληροτίδα.
O αριθμός που ανέδειξε είναι ο 43301.Να διευκρινήσω οτι ο αύξων αυτός αριθμός έχει να κάνει με αποδείξεις που δόθηκαν στη διανομή παραγγελιών.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη και αναμένουμε στην ανεύρεση της ή του νικητή με την νικηφόρο απόδειξη, για να μπορέσει να παραλάβει το smartphone.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 26710-27.222 ή 23.280.