Βιβλιοθήκη: Ξεκινάμεεεεεε!

«Αυτή δεν είναι βιβλιοθήκη, είναι...». Ακόμη μια καλοκαιρινή εκστρατεία ξεκινάει και είμαστε πολύ χαρούμενοι! Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη Αργοστολιού καλεί τους μικρούς της φίλους στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας του 2015! Για τέταρτο (4°) συνεχόμενο καλοκαίρι πραγματοποιείται η εκστρατεία της Βιβλιοθήκης, που στόχο έχει την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας για τα μικρά παιδιά και τους εφήβους.

Ξεκινάμε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 στους χώρους της Βιβλιοθήκης. Η καμπάνια θα λάβει χώρα τους μήνες Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2015 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 1-12 ετών.

Τονίζεται ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους! Επισημαίνεται ότι οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library ενώ η υλοποίηση τους θα γίνει από την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολιού και με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών, οι οποίοι αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκστρατείας μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’αυτό!

Τι περιμένετε λοιπόν; Και αυτό το καλοκαίρι πηγαίνουμε όλοι Βιβλιοθήκη! Οι εκπλήξεις αρχίζουν!!! Θα διασκεδάσουμε, θα παίξουμε, θα μάθουμε, θα γνωριστούμε και θα συμμετέχουμε στις κόσμο της βιβλιοθήκης μέσα από παιχνίδια, αναγνώσεις βιβλίων, μουσική, κατασκευές, ενημέρωση, κρυμμένους θησαυρούς και πολλές άλλες εκδηλώσεις της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης Αργοστολιού!!

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Βιβλιοθήκη ή στο τηλ. 26710-22583 (9 π.μ.-2 μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ).

Υπεύθυνες οργάνωσης: Κάτε Αντωνέλλου και Εμελη Χατζή χρήστου.
Eίστε έτοιμοι; Σας περιμένουμε!

(Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη)