40ήμερο μνημόσυνο στην Παναγία Φανερωμένης Bουλιαγμένης για τον Mητροπολίτη Γεράσιμο

40ήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου μας Γερασίμου Φωκά, θα τελεσθεί μεθαύριο Κυριακή 2 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής θα παραστούν Κεφαλονίτες απ’ όλη την Αττική, τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου μας Πατέρα Γεράσιμου.

O μακαριστός Μητροπολίτης μας Γεράσιμος Φωκάς στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης την Κυριακή 21 Ιουνίου τέλεσε την τελευταία Λειτουργία του, ενώ μετά το πέρας της Λειτουργίας αναχώρησε από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραβρεθεί στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνου.

O μακαριστός Μητροπολίτης μας τα ξημερώματα της Δευτέρας 22ης Ιουνίου υπέστη ανακοπή καρδιάς,  ενώ βρισκόταν στην Ι .Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη, όπου είχε καταλύσει νωρίς το βράδυ της Κυριακής.

Από τον Ιερό Ναό της Φανερωμένης και την Ενορία της Βουλιαγμένης, μετά την τέλεση του Μνημοσύνου θα διανεμηθεί επετειακό φυλλάδιο αφιερωμένο  στη  μνήμη  του αγαπημένου μας μακαριστού Μητροπολίτη Γεράσιμου Φωκά.