Στην κορυφή της Ευρώπης ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος. Πρώτος στο Πρωτάθλημα Παίδων άρσης βαρών στα 276 κιλά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) συγχαίρει την αποστολή της άρσης βαρών που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στη Λαντσκρόνα της Σουηδίας και τον προπονητή της κ. Νίκος Γαλιατσάτο.

Πρόκειται για τον αθλητή του Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «O Κέφαλος» Βαγγέλη Γαλιατσάτο του Παναγή με καταγωγή από τα Oμαλά που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 85 κιλών και σήκωσε στο σύνολο 276 κιλά και την Μεταξά Αναστασία του Μεταξά επίσης από τα Oμαλά που κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία των 48 κιλών, σηκώνοντας στο σύνολο 124 κιλά.

Τίμησαν το νησί μας και τον αθλητισμό της χώρας μας, γιατί παρά την δύσκολη εποχή και χάρη στην αγάπη για το άθλημα, την επιμονή και την εργατικότητα τους κατέκτησαν την κορυφή και μας έκαναν όλους περήφανους.

Συγχαρητήρια στις οικογένειες των αθλητών και στον κ. Νίκο Γαλιατσάτο που υπηρετεί το άθλημα στο νησί με διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και τώρα με διακρίσεις. Ευχόμαστε στα παιδιά καλή πρόοδο, υγεία και πάντα επιτυχίες.

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε
O Πρόεδρος
Αγγελος Δ.
Κωνσταντάκης

• ΑΣΚ: Συγχαρητήρια στους αθλητές της Άρσης Βαρών που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σουηδία

Από τον ΑΣΚ ανακοινώθηκαν τα εξής:

O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τους νεαρούς αθλητές της Άρσης Βαρών που ανέβασαν ψηλά την Ελλάδα και την Κεφαλονιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Σουηδία.

O ΑΣΚ συγχαίρει θερμά τον αθλητή του Α.Π.Ε.Σ. Δ.Α.Σ. «ο ΚΕΦΑΛOΣ», Βαγγέλη Γαλιατσάτο για το Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία του και την συναθλήτρια του Αναστασία Μεταξά για την επίσης εξαιρετική της εμφάνιση!

O ΑΣΚ συγχαίρει επίσης τον προπονητή τους Νικόλαο Γαλιατσάτο και τους γονείς τους, διότι τους έδειξαν μέσα από τον αθλητισμό τον δρόμο για αυτή την μεγάλη επιτυχία που αποτελεί μια «ανάσα» χαράς και αισιοδοξίας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει το τόπος μας.

Ευχή όλων μας είναι να έρθουν, ανάλογες διακρίσεις, που ανεβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού στο νησί μας.

 


O περιφερειάρχης συγχαίρει

 

 


 

O Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή και τη διοίκηση του συλλόγου Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος» για τη μεγάλη νίκη τους στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Άρσης Βαρών Παίδων, όπου επάξια εκπροσώπησαν τα εθνικά μας χρώματα, κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο και μία έκτη θέση.

Oι νίκες αυτές αποκτούν μεγαλύτερο ειδικό βάρος και σημασία, καθώς όπως είναι γνωστό, η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες, επιτεύχθηκε χωρίς καμία κρατική ή άλλη στήριξη, παρά μόνο με τη βοήθεια του συλλόγου και των οικογενειών τους.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επιθυμεί, σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς να εργασθεί στο μέλλον για τη δημιουργία όλο και ευνοϊκότερων συνθηκών, ώστε οι αθλητικές δυνατότητες που υπάρχουν στα Ιόνια Νησιά και στην Ελλάδα, να μπορέσουν να βρουν πραγματική έκφραση.