Ο δυστυχιάδης, δεν ξέρει που βρίσκεται. Τι και τον μας περιμένει.

ΠHΓE κι’ ο δικός μας πρωθυπουργός, ως γύφτος στην Αίγυπτο για να παραστεί στα εγκαίνια της δεύτερης διώρυγος του Σουέζ! Ηταν ο μοναδικός που είχε απροσταύτευτο το λαιμό του. Χωρίς λαιμοδέτη! οπως μου εξήγησαν, δεν τον φοράει γιατί φοβάται μήπως τον παρασφύξει και πάει από ασφυξία.
Γιατί δεν δικαιολογείται, ύστερα από το σχίσιμο των μνημονίων και την πλήρη εκτέλεση της «Συμφωνία Θεσσαλονίκης», να έχει αυτή την παρουσία!
Βέβαια, οοοόλοι οι άλλοι ηγέτες που παρέστησαν στην τελετή, τον ζήλευαν. Να -έλεγαν από μέσα τους-, ένας αγνός ηγέτης της Αριστεράς που πάσχει για το λαό του, τους αδύνατους, τους μικρούς, του πεινώντες, τους ανέργους που ζεί κατά τρόπον λιτόν. O οποίος χτύπησε το κεφάλαιο και τη διαφθορά! Τέλος πάντων, αυτή η Αριστερά, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει που θα πάει και που θα μας πάει! Το σίγουρο είναι πως είμαστε πρώτο θέμα στο παγκόσμιο σκηνικό. Το πολιτικό και το θεατρικό! Δεν είναι μικρό πράγμα: Ενα μικρό κρατίδιο να κρατεί την πρώτη θέση, έστω και σε όλα τα αρνητικά επίπεδα!
Τώρα μάλιστα σε λίγους μήνες που προβλέπεται η τρίτη εκλογική μας ...εκδήλωση, θάχουμε να λέμε όλο και καλύτερα! Το μέλλον μας είναι αισιόδοξον και το χρέος μας αβίωτον!

ΥΓ.

• ο Πάκης τώρα τελευταία έχει μεγάλη κινητικότητα. Θα κουράστηκε πολύ.

• ο Χαϊκάλης αφ’ ης ανέλαβε το υπουργιλίκι, σιγεί. Ενημερώνεται και διαβάζει το ρόλο του για την παράσταση «Από μικρό κι’ από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια».

• Η κούνεβα σκίζει σε υπομνήματα στην Ε.Ε. Τους γράφει, τους γράφει. Αλλά και αυτοί τη γράφουνε κι’ εκείνη εμάς. Δοξασμένη Ελλάδα!

• Ευτυχώς που ετοιμάζονται εγκαταστάσεις «ανθρώπινης διαμονής» για τους λαθρομετανάστες. Για τους στιγματισμένους Ελληνες, ανέργους, πεινασμένους, σκουπιδοφάγους, άστεγους, πότε θα ληφθεί μέριμνα; Εεεε, γελοίοι της Αριστερής διαχυτικής, καταστροφικής Κυβέρνησης.