Πήγε καλά το Tμήμα  Kανόε-Kαγιάκ του NOA στην Λιμνοθάλασσα του Mεσολογγίου

Το Τμήμα κανόε-καγιάκ του Ναυτικού Oμίλου Αργοστολίου, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ 2015 που διεξήχθη στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου 7-9/08/2015.

Συμμετείχαν 294 αθλητές από 20 σωματεία, με ηλικίες αθλητών από 9 ετών έως 14 ετών.

O Σύλλογος μας έλαβε μέρος με 7 αθλητές με συνοδούς τον Πρόεδρο κ. Λουκά Νιφοράτο και τον προπονητή του τμήματος κ. Σεργκέι Ντβούλιατ.

Η διοργάνωση των αγώνων ήταν ικανοποιητική με μόνο πρόβλημα τις καιρικές συνθήκες την 1η μέρα, όπου οι αθλητές μας δυσκολεύτηκαν διότι και μικροί είναι αλλά και νέοι στο άθλημα. Τα σκάφη για να επιπλεύσουν χρειάζονται εμπειρία λόγω αστάθειας. Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα κύλησε ομαλά και οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά σε όλα τα αγωνίσματα.

Oι αθλητές μας έκαναν την πρώτη του εμφάνιση μετά από 2μηνη προετοιμασία. Ήταν αρκετά ικανοποιητικό το επίπεδο τους με αισιόδοξο μέλλον.

Oι αθλητές μας Κουρκουμέλης Νικόλας Αλέξανδρος-Βουτσινάς στο διπλό καγιάκ (Κ-2) 1000 μ. στην κατηγορία Παίδων Αρχαρίων κατάφεραν στον τελικό του αγωνίσματος να καταταγούν στην 4η θέση.

Oι υπόλοιποι αθλητές μας έφθασαν μέχρι τους ημιτελικούς τερματίζοντας ως εξής:

Γεώργιος Σακκάτος 9η θέση Κ-1(μονό καγιάκ) Παμπαίδων 200μ.

Αγγελος Πανταζάτος 7η θέση Κ-2(διπλό καγιάκ) Παίδων Αρχαρίων 200μ.

Ευάγγελος Καββαδίας 7η θέση Κ-2(διπλό καγιάκ) Παίδων Αρχαρίων 200μ

Γεώργιος Τσεβεκίδης 9η θέση Κ-1(μονό καγιάκ) Παίδων Αρχαρίων 200μ.

Δημήτρης Καψάλης 7η θέση Κ-1(μονό καγιάκ) Παίδων Αρχαρίων 200μ. στον προκριματικό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που προετοιμάστηκαν και ασχολούνται με το άθλημα αλλά και στους γονείς τους που αποφάσισαν, αν και όχι άρτια προετοιμασμένοι, να λάβουν μέρος στην αποστολή. Απέκτησαν μια εμπειρία που θα αποτελέσει τη βάση για να βελτιωθούν περισσότερο. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Ντβούλιατ Σεργκέι για την σωστή εκμάθηση και προπόνηση στους αθλητές μας.

Ευχαριστούμε την ναυτική εταιρεία Ιόνιο Πέλαγος για την χορηγία της προς τον ομιλό μας και τους γονείς για τη συμπαράστασή τους.

Ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται ολοχρονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνει ο προπονητής του τμήματος.

(Από το Δ.Σ. του Ν.O.Α.)