Γ. Tόγιας
Γ. Tόγιας

Νωρίς-νωρίς αρχίζουν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κεφαλονιάς, αφού σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματισθεί το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Oπως αναφέρει το sportsthea.gr, μετά την ξενοιασιά του καλοκαιριού έφτασε η ώρα που θα πέσει πολύς ιδρώτας τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου ώστε να κτιστεί η Α.Ε.Κ. της νέας περιόδου.

Αλλωστε έχει να ολοκληρώσει κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι τελευταία στιγμή και δεν είναι τίποτε άλλο από την κατάκτηση του τοπικού νταμπλ  και στη συνέχεια η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

O προπονητής των «κιτρινόμαυρων» του Αργοστολιού Γιώργος Τόγιας περιμένει όλους τους ποδοσφαιριστές του, παλιούς και νέους, στο Δ.Α.Κ. στις 6 το απόγευμα προκειμένου, όπως προαναφέραμε, όλοι μαζί να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν από πέρυσι στην ομάδα και γενικότερα τα τελευταία χρόνια.

Αλλωστε η ομάδα τουδουλεύει σχεδόν επαγγελματικά και είναι αυτή που ανοίγει το χορό των προετοιμασιών των τοπικών ομάδων από πολύ νωρίς μάλιστα!

Από πλευράς διοίκησης τα πάντα είναι έτοιμα προκειμένου να κάνει το έργο του προπονητή και των ποδοσφαιριστών ακόμη ευκολότερο και να δουλέψουν όλοι απερίσπαστα έτοιμοι να υλοποιήσουν τους φετινούς στόχους της.