Συναυλία «Amigos para Siempre» («Φίλοι για πάντα») απόψε στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου

Η πρώτη μουσική εκδήλωση της εταιρίας FILIA-International Cultural Company είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από τη συναυλία «Ami-gos para Siempre» («Φίλοι για Πάντα»).
Και τούτο, όχι μόνο λόγω τίτλου, αλλά και λόγω των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Σας περιμένουμε σήμερα και ώρα 9.15’ μ.μ. στον αύλειο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Ληξουρίου!

Μιλήσαμε με τον διακεκριμένο μαέστρο του νησιού μας -και όχι μόνο- Παναγή Μπαρμπάτη και συμφωνήσαμε μαζί του, να είναι αυτός εκείνος που θα μας βοηθούσε στην παρθενική μας μουσική εκδήλωση. Έτσι, στελεχώνοντας τη συναυλία του μαέστρου μας, με τους επίσης διακεκριμένους λυρικούς ερμηνευτές Μπάμπη Βελισσάριο και Oλγιάνα Πανίτσα-Μεταξά, αλλά και τον μουσικό Κώστα Φρατζή, δημιουργήσαμε ένα πολύ δυνατό μουσικό σύνολο, ικανό να ταράξει τα νερά του νησιού μας και να κάνει πραγματικότητα τη σπουδαιότερη μουσική συναυλία του φετινού καλοκαιριού!

Oι ωραιότερες μελωδίες από όλο τον κόσμο, τάνγκο, μιούζικαλ, καντσονέτες, τζαζ, μελωδίες από τα Επτάνησα κι από τον ελληνικό κινηματογράφο, συνθέτουν μια ονειρική εικόνα αγάπης και συναδέλφωσης των λαών, μια εικόνα Φιλίας, μια εικόνα που δεν πρέπει να χάσει ΚΑΝΕΙΣ!

Η συναυλία μας διεξάγεται με τη συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και την ευγενική υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων:
«ΥΠΕΡΙΩΝ», «Φίλοι Φιλαρμονικής Ληξουρίου», Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, Δαμουλιανάδων «Η Πλαγιά», Καμιναράδων «O Προφήτης Ηλίας», Απανταχού Χαβδάτων Αθήνας, «Δώδεκα Απόστολοι» Χαβδάτων.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 8€ και μπορείτε να τα προμηθευθείτε: Στο Ληξούρι στα: Me Gusta Snack Bar και Βιβλιοπωλείο Happy House και στο Αργοστόλι στα: Θέατρο Κέφαλος, Fantasia, Vodafone, Ionian Lines και Messaris Develope-ments

Ελάτε να περάσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά!

FILIA - International Cultural Company