Εγινε της ...σαρδέλας στα Φωκάτα!

TO NA γράψουμε ότι ένα γλέντι στα Φωκάτα, είχε επιτυχία και κέφι, είναι σαν να γράφουμε ότι η ήλιος θα βγει από την Ανατολή...

Είναι δηλαδή κάτι δεδομένο! Ετσι και την Τετάρτη το βράδυ η παραδοσιακή «Γιορτή της Σαρδέλας», που έλαβε χώρο στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη στα Φωκάτα, σημείωσε – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο – μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας μάλιστα και πάρα πολύ κόσμο, που έφαγε, ήπιε και χόρεψε με την ψυχή του. Διοργανωτής αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης, ήταν ο Α.ο. Φωκάτων και ο αεικίνητος πρόεδρός τους Νίκος Φωκάς!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά, των τμημάτων της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου – ονομάστηκε «Αη Γιάννης»- που έδωσε τον... τόνο για το τι θα επακολουθήσει. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της ΤΚ Λακήθρας Ιωάννης Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά – Μαραγκάκη και πολύ άλλοι... Και του χρόνου... (inkefalonia.gr)