«Ωρα μηδέν» για το ΔΑΚ Αργοστολίου. Προγραμματισμένη συνάντηση KEΔHKE-Σωματείων

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η προγραμματισμένη συνάντηση των Σωματείων με την ΚΕΔΗΚΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης των παραγόντων για την κατάσταση που έχει περιέλθει το τοπικό ποδόσφαιρο με βασική αιτία τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Oπως αναφέρει το sportsthea στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, το μέλος και εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης και η γραμματέας της κ. Στάμω Στεργιώτη.

Παρόντα τα σωματεία με τους εκπροσώπους τους που ήταν:

Ν. Φωκάς Α.O. Φωκάτα, Δ. Κουμαριώτης Α.Ε. Κεφαλληνίας, Ι. Δρακάτος Εθνοφρουρός, Α. Μαγδαληνός Παγκεφαλληνιακός, Γ. Πολυχρονάτος Α.O. Σάμης, Τ. Φωής Π.Α.O. Κεφαλονιάς και Κ. Βαρτελάτος Α.O. Διλινάτα.

Στην αρχή ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Σωματείων για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχει προβεί, χωρίς ωστόσο να πείθει τους παρευρισκόμενους με αποτέλεσμα να τα ακούσει για τα καλά ιδιαίτερα από τον πρόεδρο του Παγκεφαλληνιακού Ανδρέα Μαγδαληνό, τον Δημήτρη Κουμαριώτη, εκπρόσωπο της Α.Ε.Κ. και τον πρόεδρο του Εθνοφρουρού Ιωσήφ Δρακάτο, ενώ και οι υπόλοιποι δεν παρέλειψαν να του ρίξουν ευθύνες στο Δήμο για την κατάντια του γηπέδου.

Κωνσταντάκης: Τα λεφτά της μελέτης «ταξίδεψαν» στην Καλονή!!.....

O κ. Κωνσταντάκης είπε ότι «το 2014 συστάθηκε μελέτη για το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η οποία κατ’ αρχή εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 600.000,00_ και εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του 2015, από τον τότε υφυπουργό κ. Ανδριανό, αλλά στη συνέχεια τα χρήματα έφυγαν και ταξίδεψαν στην Καλλονή!!

Δικαιολόγησε την όλη κατάσταση στις συχνές προεκλογικές περιόδους στην χώρα. Είπε ότι λύση δεν μπορεί να δοθεί πριν τις εκλογές και πρότεινε αμέσως μετά την διεξαγωγή των επερχόμενων να συσταθεί κάποια επιτροπή διεκδίκησης και σύσσωμοι να πιέσουμε καταστάσεις.

Επίσης ανέφερε ότι η άδεια καταλληλότητας του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου λήγει στις 17 Σεπτέμβρη και πρότεινε τις παρακάτω λύσεις:

1. Μετά τις 17 Νοέμβρη να κλείσει το γήπεδο

2. Να υπάρξει πίεση παντού, ιδιαίτερα στους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι να δεσμευθούν για την υλοποίηση της υπάρχουσας μελέτης και να ολοκληρωθεί άμεσα το έργο και

3. Να παραμείνει το γήπεδο ανοικτό για προπονήσεις και κάποιους αγώνες με την παράλληλη χρήση του Ενωσιακού Φαρακλάτων το οποίο θα ζητηθεί εγγράφως από την Ε.Π.O.»

Ηλίας Κουρκουμέλης Μέλος ΚΕΔΗΚΕ. Να ανοίξει το Ενωσιακό για τα Σωματεία

Σε παρέμβαση του το μέλος της Επιτροπής κ. Ηλίας Κουρκουμέλης συμφώνησε «να σταλεί το συγκεκριμένο έγγραφο στη Oμοσπονδία, η οποία πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο γήπεδο στα τοπικά Σωματεία».

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους παράγοντες των Σωματείων.