1,2 εκατ. ευρώ στο πορτοφόλι της Στάη

Ήταν Οκτώβριος του 2005, όταν η Έλλη Στάη δεν παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 και έστειλε εξώδικο στο κανάλι με το οποίο ζητούσε την άμεση διακοπή της επαγγελματικής της σχέσης επικαλούμενη την άνιση μεταχείριση της μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το κανάλι χαρακτήρισε «ανυπόστατους, ανύπαρκτους και προσχηματικούς» τους λόγους που επικαλέστηκε η Ελλη Στάη για τη διακοπή της συνεργασίας, υποστηρίζοντας ότι αποβλέπει «κατά τρόπο άκομψο και σπασμωδικό, απλώς και μόνο στην ανώδυνη και άνευ δυσμενών συνεπειών απεμπλοκή σας από τις συμβατικές σας δεσμεύσεις». Στο εξώδικό του ο ΑΝΤ1 επισήμαινε επίσης ότι «ουδείς συμβατικός όρος εμπόδιζε την εταιρεία μας να προσλάβει και έτερο παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με την ιδιότητα του συμπαρουσιαστή, εφόσον έκρινε ότι με τον τρόπο αυτό θα βελτίωνε τη θεαματικότητα και εμπορικότητα του δελτίου».

Και ακόμη, καταλόγιζε ευθύνες στην Ελλη Στάη για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο δελτίο ειδήσεων, υποστηρίζοντας ότι «είναι περισσότερο απότοκα της δυσαρμονίας που με δική σας ευθύνη δημιουργήθηκε με τον συμπαρουσιαστή σας κ. Ευαγγελάτο, παρά προϊόν άνισης μεταχείρισης, όπως αβάσιμα ισχυρίζεσθε».

Στη ζωή όμως δεν έχει σημασία το τι ισχυρίζεσαι αλλά η άποψη των δικαστηρίων όταν αυτού του είδους οι υποθέσεις δεν λύνονται εξωδικαστικά. Και για τον λόγο αυτό, η Έλλη Στάη μπορεί να ανοίγει σαμπάνιες όλο το καλοκαίρι, να… κυνηγάει αστακούς και μαύρο χαβιάρι και ότι άλλο αυτή επιθυμεί και θέλει, χωρίς να βάλει το χέρι στο δικό της πορτοφόλι ή στην τσέπη του συζύγου, μιας και οι πληροφορίες λένε ότι το δικαστήριο έκρινε ότι ο ΑΝΤ1 οφείλει να της καταβάλλει το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ.
Καλοφάγωτα και σε καλή μεριά Έλλη…

ΥΓ: Δικηγόρος της Έλλης Στάη στην υπίθεση, τουλάχιστον στην αρχή της, ήταν ο υπουργός σήμερα Χάρης Παμπούκης.

(newpost)