«Mόλις σκότωσα τη σκιά μου». Tο νέο βιβλίο της A. Πολλάτου-Bαγγελάτου (Πολύμνια)

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη έγινε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κας Α. Πολλάτου-Βαγγελάτου (Ζωγράφος Πολύμνια) με τίτλο «Μόλις σκότωσα την σκιά μου».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εκδότης κ. Γιάννης Πικραμένος και με χαιρετισμό που απεύθυνε, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήριος Κουρής.

Μεταξύ των επισήμων παρέστησαν οι τ. δήμαρχοι Αργοστολίου κ. Μ. Βαγγελάτος και κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο νομίατρος Δρ. Γ. Κουρής, ο τ. πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου κ. Α. Ζησιμάτος, ο καθ. Γερ. Μεταξάς όπως επίσης και προσωπικότητες από τον χώρο των Επιστημών και Επιχειρήσεων.

Συνολική αναλυτική και εύστοχη παρουσίαση του βιβλίου έκανε η επίτιμη Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων και πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου κ. Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη.

Επιλεγμένα αποσπάσματα από το βιβλίο και κριτική παρουσίαση της επιμελήτριας της καλαίσθητης έκδοσης κας Μίτση Πικραμένου διαβάστηκαν από την ιστορικό-συγγραφέα κ. Ανδρονίκη Χρυσάφη.

Τέλος, η συγγραφέας αναφέρθηκε επιγραμματικά στην ψυχολογία της συχνά συναισθηματικά καταπιεσμένης Γυναίκας της Ελληνικής επαρχίας, η οποία μέσα σε ένα θαμπό ταξίδι στον χρόνο με συνεχείς συγκρούσεις, ανατροπές, εντάσεις και δοκιμασίες καταλήγει στην απόλυτη μοναξιά που στερείται ακόμα και την σκιά της.

Τον συντονισμό της παρουσίασης επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση και υπογραφές αντιτύπων από την συγγραφέα.