O Mιχ. Pωμανός στο Περού

O γνωστός εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός, εκθέτει έργα του στην Παγκόσμια έκθεση Σχεδίου στην Lima στο Περού, στην Εθνική Σχολή Καλών Τεχνών, με τίτλο "Project DΙΝ Α4" η οποία θα διαρκέσει έως τις 12 Αυγούστου 2011.

Συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του διάσημου Ισπανού επιμελητή και εμπνευστή του project Ernst Kraft, να συμμετέχει με έργα του σχεδιασμένα σε χαρτί διαστάσεων Α4, στην διεθνή έκθεση Σχεδίου, η οποία είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και πέρυσι στην Αργεντινή, διοργανωμένη από την πόλη Μalaga της Ισπανίας με τη συμμετοχή 250 καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο.

O Μιχαήλ Ρωμανός παρουσιάζει δύο σκιαγραφιμένες αφαιρετικές ανθρώπινες φιγούρες με μελάνι και ασημί χρώμα, από την ενότητα έργων του, με τίτλο «Είδωλα».

O Μιχαήλ Ρωμανός, δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει με έργα του σε διοργανώσεις του εξωτερικού αφού τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχε στην μεγάλη ομαδική έκθεση του παγκοσμίως γνωστού Ιδρύματος «John F. Kennedy Center of the Performing Arts» στην Oυάσινγκτον.