Φωτό από τη συνεδρίαση της Αδελφότητας στα ιδιόκτητα γραφεία της στην Ομόνοια
Φωτό από τη συνεδρίαση της Αδελφότητας στα ιδιόκτητα γραφεία της στην Ομόνοια

Τους επόμενους δύο μήνες η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για τους Κεφαλλήνες της Αθήνας.

Συνεδρίασε στα ιδιόκτητα γραφεία της, χθες το απόγευμα, το διοικητικό συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας της Αθήνας στην Oμόνοια. Η ιστορικότερη αδελφότητα της Κεφαλονιάς που έχει έδρα την Αθήνα αποφάσισε, τη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, να πραγματοποιήσει γενική απολογιστική συνέλευση και καλεί τα μέλη και τους φίλους της. Η Γενική Συνέλευση του ιστορικού συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Μάλιστα, ορίστηκε να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που θα προετοιμάσει προτάσεις για την τροποποίηση του καταστατικού. Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο τ. αντιδήμαρχος Ερίσσου Γεράσιμος Βανδώρος.

Επίσης, όπως αποφασίστηκε μετά από εισήγηση τόσο του Προέδρου Ζαχαρία Πατρίκιου αλλά και της Αντιπροέδρου και αντιδημάρχου Βριλησσίων Αντωνίας Μοσχοπούλου να πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση για το κόψιμο της πίτας του συλλόγου στο πνευματικό κέντρο στα Βριλήσσια στις 28 Ιανουαρίου.

Στη συνεδρίαση που κράτησε πάνω από πέντε ώρες και προήδρευσε ο Πατρίκιος Ζαχαρίας συμμετείχαν οι Φωκάς Παναγής Γ. Γραμματέας, Διονυσία Κατεβάτη (συγγραφέας), Παναγιώτης Χαλικιάς, Τάσος Βαλλιανάτος (Δικηγόρος), Αντωνία Μοσχοπούλου (αντιδήμαρχος Βριλησσίων), Γεράσιμος Βανδώρος και ο Αμούργης Γεράσιμος (ταμίας).