Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την Τέντυ Γερουλάνου
Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την Τέντυ Γερουλάνου

Σε πολλές εικαστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις συμμετέχει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο ζωγράφος, λογοτέχνης και θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος.

Ενδεικτικά αναφέρεται η συμμετοχή του με το έργο “Ασπάλαθοι”, που φιλοτέχνησε το καλοκαίρι εκ του φυσικού στην Κεφαλονιά, στην παρουσίαση της συλλογής της APIVITA στο Κολλέγιο Αθηνών.

Επίσης η συμμετοχή του με έξη έργα μικρών διαστάσεων στην έκθεση DREAM AND THINK +, OΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, η οποία γίνεται ταυτόχρονα σε δύο γκαλερί. Την ENIGMA GALLERY στην Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 263 - μέχρι 17 Δεκεμ. και την G.S ART GALLERY στο ισόγειο του St. George LYCABETTUS Hotel στο Κολωνάκι - μέχρι 10 Ιανουαρίου 2012. Παράλληλα κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό Ημερολόγιο του με τίτλο: ΠΡOΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒOΛΑ, ART-EST, ενώ εκδόθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του νέου έτους η ανθολογία ποιημάτων του στη γαλλική γλώσσα με τίτλο: Μπλεγμένα μονοπάτια / Chemins enchevêtrés.

Στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ., ο Κ. Ευαγγελάτος πρόκειται με την ιδιότητα του θεωρητικού τέχνης να παρουσιάσει στο Κ.Ε.O. Αθηνών, Μιχ. Βόδα 28, το βιβλίο-δοκίμιο της αρχιτέκτονος, ζωγράφου Ελένης Ντίνια-Μπούνταλη, με τίτλο: Ζωγραφική: Τέχνη και Επιστήμη.