Bάζει και άλλους σχολιαστές στο MEGA μετά τις γιορτές

Ανησυχία-μπορεί και πανικός- επικρατεί στο ενημερωτικό επιτελείο του MEGA. Ο λόγος; Απλός.

Η πληροφορία ότι ο Κοντομηνάς ξαναπαίρνει τον Αlpha και ότι θα ενισχύσει με επιθετικές κινήσεις το δελτίο ειδήσεων, σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη (μάλλον σίγουρη) επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στα δελτία των 8:00 (ΑΝΤ1 ή ΣΚΑΪ) προκαλεί τριγμούς στο κανάλι της μνημονιακής λογικής. Μάλιστα όπως λένε πηγές προσκείμενες στην διοίκηση ο Σταύρος Ψυχάρης μίλησε με τους δυο άλλους εταίρους προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για δραματικές αλλαγές στο στυλ που είχε μέχρι τώρα το δελτίο αλλά και στους συμμετέχοντες σε αυτό. Λέγεται μάλιστα ότι στις προθέσεις των ιδιοκτητών είναι να επιστρατεύσουν τους Καμπουράκη, Οικονομέα και Σ. Θεοδωράκη με σκοπό να δώσουν πνοή στο σχολιαστικό κομμάτι του δελτίου. Οι ίδιοι κύκλοι ισχυρίζονται ότι αυτό δεν φαίνεται ικανό μέτρο για αντιμετωπιστεί ο ανταγωνισμός και ότι θα προστρέξουν και στην αγορά εκτός καναλιού.

Μάλιστα έγινε λόγος και για κάποιους δημοσιογράφους του ΒΗΜΑΤΟΣ οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα. Το ζητούμενο όμως για το Mega δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά η γραμμή. Και επειδή το Mega δεν μπορεί να παίξει αντι-θεσμικά θα έχει σοβαρό πρόβλημα καθώς θα χάσει σε όλα τα νεανικά κοινά...

(fimotro)