Διον. Γεωργάτος
Διον. Γεωργάτος

Αν η αλαζονεία άφηνε το νομάρχη Διονύση Γεωργάτο ...να δει καλύτερα και πέραν από ...ναρκισσισμούς, εμπάθειες και ...κομματικά μαντριά, θα έβλεπε ότι ο “Η”, παρά την “ανίερη συμμαχία”, δηλαδή τη μεγαλύτερη πολιτική ατιμία όλων των εποχών, ανέδειξε όλα τα θετικά του.

Ετσι, π.χ.,μέσα από μιά πραγματικά ανεξάρτητη δημοσιογραφία, αναδείξαμε και τον συγχαρήκαμε για τη γενναία στάση του απέναντι στον Ιταλό πρόεδρο, τη σωστή στάση του στο θέμα της Γέφυρας όταν τελείωσε η Oδός Αναπαύσεως, την  πρωτοβουλία του για την πρωτοποριακή πυρόσβεση του Αίνου, αλλά και για τις ...ιδέες που ήθελε να υλοποιηθούν τα οράματα για τον τόπο μας, άσχετα αν επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα.

Εμείς, ως έντιμοι δημοσιογράφοι, πράττουμε το καθήκον μας, απέναντι στον τόπο και στους πολιτικούς που δίνουν μάχη για το καλό των νησιών μας, ανεξάρτητα από χρώματα και κόμματα.

Και στον κύριο Γεωργάτο, που μας αποκαλεί ...“τσόφλια”, αποδώσαμε ό,τι του αξίζει. Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Ασχετα, επαναλαμβάνουμε, αν η υπέρμετρη αλαζονεία του δεν τον αφήνει να δει τίποτα, πέραν από τον ...εαυτό του!

Δυστυχώς για σένα, νομάρχη Διονύση Γεωργάτε, υπάρχει το ...βαρβάτο αρχείο του “Η”. Για να μπορούμε όταν αμολάς τις ...κοτσάνες σου περί Γνήσιου, δεοντολογίας, ...τσοφλίων κ.λπ., να βλέπει ο κόσμος πόσο άδικος, πόσο άσχετος και πόσο ....Λουδοβίκος είσαι!

ΧP. ΠAΠAΔATOΣ