Σουηδέζες τουρίστριες έστησαν "βιομηχανία βιασμών" στα νησιά...

Καταγγελίες-φωτιά για «βιομηχανία βιασμών» έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστριες πανέμορφες Σουηδέζες, που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το κόλπο, την τελευταία νύχτα της παραμονής τους σε κάποιο ελληνικό νησί οι ...Σουηδέζες πέφτουν στα χέρια βιαστών και την επομένη δηλώνουν το μαρτύριο που έζησαν στην ασφαλιστική τους εταιρεία.

Aνθρωποι που έχουν γνώση πολλών παρόμοιων υποθέσεων, υποστηρίζουν ότι οι Σουηδέζες υποβάλλουν σκοπίμως μηνύσεις κατά ανδρών «βιαστών», με σκοπό να εισπράξουν τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο που υπογράφουν πριν ταξιδέψουν στη χώρα μας ως ασφάλεια βιασμού! Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για περίπου 100.000 σουηδικές κορόνες, που αντιστοιχούν σε 10.000 ευρώ. Οι σουηδικές αρχές αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ασφάλεια βιασμού, αλλά για αποζημίωση ψυχικής οδύνης που χορηγείται σε όσες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού.

Το κόλπο της «Άννας»

Το τελευταίο διάστημα οι σελίδες σουηδικών εφημερίδων γεμίζουν με ιστορίες νεαρών γυναικών που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο θέμα δημιουργήθηκε μετά τον υποτιθέμενο βιασμό που κατήγγειλε η Σουηδέζα «Άννα», η οποία δήλωσε ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε το τελευταίο βράδυ των διακοπών της στη Σάμο. Η γυναίκα δεν πήγε σε νοσοκομείο της Ελλάδας, αλλά ταξίδεψε αεροπορικώς στη Σουηδία, προτιμώντας συμπατριώτη της γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο σώμα και τραυματισμούς στην κοιλιακή χώρα. Τα ιατρικά πιστοποιητικά μεταφράστηκαν και στάλθηκαν στην Ελλάδα και ο Έλληνας «βιαστής» συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές. Αφέθηκε όμως ελεύθερος, αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν το βιασμό. Η υπόθεση έκλεισε, αλλά ανοίχτηκε και πάλι με τις κατηγορίες να είναι εις βάρος της γυναίκας αυτή τη φορά για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή μαρτυρία. Η ίδια αρνείται να παραστεί σε δίκη που θα γίνει στην Ελλάδα. Το θέμα πήρε διαστάσεις στα σουηδικά μέσα ενημέρωσης με ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και φραστικές επιθέσεις κατά της Ελλάδας. Μέχρι και προειδοποιήσεις για να μην έρχονται Σουηδέζες στην Ελλάδα αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο και χρειάστηκε η παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να επιστρέψει η κοινή λογική.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι όλες οι καταγγελίες που υποβάλλονται από Σουηδέζες είναι ψευδείς, ούτε βεβαίως όλοι οι Έλληνες είναι αθώες περιστερές. Αλλά τα περιστατικά που αναφέρονται στον Τύπο μοιάζουν να καταγγέλλονται με καρμπόν.

Μορφή …χιονοστιβάδας

Μια 18χρονη Σουηδέζα με το όνομα «Μαρία» καταγγέλλει ότι βιάστηκε από πέντε νεαρούς ηλικίας 20-22 ετών το τελευταίο της βράδυ στη χώρα μας, ενώ παραθέριζε στη Σκιάθο. Μετά τη μήνυση σε βάρος των πέντε νεαρών για βιασμό και οι πέντε κατέθεσαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Και πριν λίγες μέρες και άλλη μια 17χρονη Σουηδέζα, που έκανε διακοπές στην Ιεράπετρα, κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία πως βιάστηκε σε ένα μπαρ, όταν θέλησε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί, όπως υποστηρίζει, βρισκόταν κάποιος άνδρας, ο οποίος την ακινητοποίησε και τη βίασε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα έχει δώσει περιγραφή των χαρακτηριστικών του βιαστή της, ο οποίος αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Άλλη μια 19χρονη Σουηδέζα στις 22 Αυγούστου κατήγγειλε ότι βιάστηκε από συμπατριώτη της, ενώ βρίσκονταν και οι δύο με διαφορετικές παρέες στη Ρόδο. Ο 27χρονος Σουηδός, αφού συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές, υποστήριξε ότι μετά τη διασκέδασή τους στο μπαρ πήγαν μαζί στο δωμάτιό του και όλα έγιναν με τη θέληση της 19χρονης Σουηδέζας.

Πώς ψάρευαν τα υποψήφια «θύματα»

Νεαρή γυναίκα που παραθέριζε στα Χανιά μιλά στο «Καρφί» φωτίζοντας ακόμη περισσότερο το θέμα. Η γυναίκα αυτή έχει την τύχη να γνωρίζει άριστα ελληνικά και σουηδικά: «Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Σουηδία. Έτσι γνωρίζω και τις δύο γλώσσες πολύ καλά. Ένα βράδυ και ενώ ήμουν σε ένα μεγάλο κλαμπ στα Χανιά μαζί με την παρέα μου, πέφτει πάνω μου μια τουρίστρια, η οποία ήταν τύφλα στο μεθύσι. Με τα πολλά καταλαβαίνω ότι ήταν Σουηδέζα. Μέσα στη χαρά της λοιπόν που μιλάω τη γλώσσα της, μου εκμυστηρεύεται πως ψάχνει να βρει ένα θύμα για να πληρώνει τα ποτά της το υπόλοιπο βράδυ αλλά και τις επόμενες μέρες που θα έμενε εκεί. Μου τόνισε πόσο ευκολόπιστοι είναι οι Έλληνες. Με το που θα τους κάνεις τα γλυκά μάτια, αμέσως αρχίζουν να σε κερνάνε ποτά. Και μου ζήτησε, από τη στιγμή που μιλάω ελληνικά, αν μπορούσα να τη βοηθήσω. Τη ρώτησα τι έκανε μέχρι τότε, και εκείνη μου απάντησε πως τσακώθηκε με τον Έλληνα που είχε βρει και την κερνούσε τις προηγούμενες μέρες, γιατί θεωρούσε επικίνδυνο να πίνει τόσο πολύ. Και μεταξύ σοβαρού και αστείου της λέω “δεν φαντάζομαι τώρα που θα γυρίσεις πίσω να το παίξεις …Άννα”. Και μου απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ότι εκείνη το είχε κάνει ήδη δύο φορές στο παρελθόν…»...

(www.tokarfi.gr)