Image

Το βρετανικό Esquire -τεύχος Δεκεμβρίου- ψηφίζει δαγκωτό Miranda Kerr. H πανέμορφη Αυστραλή και Aγγελος της Victoria’s Secret απολαμβάνει την επιτυχία της και τη θηλυκότητά της, που άλλωστε τονίζει στις φωτογραφήσεις της και το φωνάζει δυνατά: «Πάντα περνάμε ωραία σε φωτογραφήσεις και καθώς έχω παιχνιδιάρικη διάθεση αυτούς του είδους οι δουλειές είναι δεύτερη φύση για εμένα. Μ’ αρέσει να γιορτάζουμε τη θηλυκότητά μας και να προβάλλουμε αυτό που μας έχει δοθεί, όχι να το κρύβουμε».






Oσο για την περιπετειώδη παιδική της ηλικία οπότε ήταν λίγο αγοροκόριτσο, τόνισε: «Πέρασα την παιδική μου ηλικία στην εξοχή, στη φάρμα των παππούδων μου. Eμαθα να οδηγώ μοτοσυκλέτα όταν ήμουν περίπου έξι χρονών. Σκαρφάλωνα σε δέντρα, είχαμε μία τεράστια ιτιά. Πιστεύω ότι το σώμα μου επιθυμεί να βρίσκεται σε βουνά ή δίπλα στον ωκεανό ή στην εξοχή. Ακόμη μου αρέσει να σκαρφαλώνω σε δέντρα».



Και πρόσθεσε: «Είναι διασκεδαστικό... Μ’ αρέσει το σκαρφάλωμα. Είναι πολύ επιβραβευτικό. Είναι σαν να πηγαίνεις κάπου. Αλλά δεν μου αρέσει να γκρεμοτσακίζομαι, δεν μ’ αρέσει να πέφτω, μου αρέσει μόνο να πηγαίνω ψηλά. Κάπου στα εφτά μου κόλλησα στο δέντρο και ο πατέρας μου έφερε τη σκάλα να με κατεβάσει. Hθελα να ανεβαίνω μέχρι πάνω! Πρέπει να ήμουν κοάλα στη προηγούμενη ζωή μου».

(Real.gr)