Ωπα! "Eδωσαν ρέστα" Aλέκος και Nικόλας στο πράσινο σώου του Kοτσιλίνη στο Koutoupas Paradise

...«Τα ρέστα» τους έδωσαν το περασμένο Σάββατο οι άλλοτε ...«άσπονδοι εχθροί», ο τ. υφυπουργός κ. Αλέκος Καλαφάτης και ο τ. πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νίκος Βαλλιανάτος, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Συνδυασμός Κοτσιλίνη «Νέα Εποχή», στο Κέντρο «Koutoupas Pa-radise», στις Αμμες Σβορωνάτων!

Η ήττα του Συνδυασμού Κοτσιλίνη στις Δημοτικές Εκλογές και η προετοιμαζόμενη πράσινη επίθεση στον Κεφαλληνιάρχη κ. Αλέξανδρο Παρίση, έφερε ...πιό κοντά τους κ.κ. Καλαφάτη και Βαλλιανάτο, αλλά και το «όλον πασοκ», πλην (όπως ήταν επόμενο) του «αντάρτη» κ. Μάκη Φόρτε!

O φακός των Paparazzi του «Η» συνέλαβε τους κ.κ. Καλαφάτη και Βαλλιανάτο να μιλάνε μαζί, να συντρώγουν και να χορεύουν μαζί ζεϊμπέκικο, χτυπώντας παλαμάκια ο ένας στον άλλον, θυμίζοντας εποχές ...«παράγκας»!

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός πάντως στο νέο πράσινο σώου ήτανε ο τ. νομάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος, ο οποίος ...δεν ξεσάλωσε, ενώ έλαμψε με την απουσία του, όπως αναμενόταν, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια κ. Ηλίας Μπεριάτος.

Στο σώου πήραν ακόμη μέρος η τ. δήμαρχος κ. Νόπη Αλεξανδροπούλου, η τ. δήμαρχος κ. Κατερίνα Κουταλά, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σαμούρης, ο πρόεδρος του κεκυκαμεα κ. Αγγελος Μπενετάτος, ο τ. αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Διονύσης Αραβαντινός κ.ά.

Δεν παρέστη ο τ. δήμαρχος Γιώργος Tσιλιμιδός.