Aνοίγει η Tουριστική Aγορά με το Iσραήλ. Πετυχημένη συνεργασία με τον προϊστάμενο του EOT Σπ. Bαλλιάνο.

Αποτέλεσμα της επιτυχούς συνεργασίας του προϊσταμένου του ΕOΤ στο Ισραήλ κ. Σπύρος Βαλλιάνου με τον αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κεκάτο με σκοπό την ανάπτυξη των Τουριστικών δυνατοτήτων μεταξύ Ισραήλ και Κεφαλονιάς, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ήταν η επίσκεψη εργασίας Tour Operators του TAYELET TRAVEL στο νησί μας.

Συγκεκριμένα, η κ. Bruria Chen, διευθύντρια του Lifetime Discovery και η κ. Keren Ayoun, επιχειρησιακή υπεύθυνη του ίδιου Ισραηλινού Τουριστικού Φορέα ήρθαν στο νησί, την Κυριακή 16-12-12, όπου τις υποδέχτηκε ο πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος και ανέλαβε την ξενάγησή τους σε διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες της Κεφαλονιάς.

Την επόμενη τόσο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής όσο και ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης είχαν συναντήσεις εργασίας με τις δύο κυρίες και προσέφεραν συμβολικά δώρα.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτος, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Τζόγια Γρουζή και ο κ. Γαλιατσάτος.

O κ. Παρίσης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της συνεργασίας και κυρίως τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Eυάγγελο Κεκάτο, τον διευθυντή ΕOΤ Ισραήλ κ. Σπύρο Βαλλιάνο, τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο για την περιήγηση και τον κ. Θανάση Μουίκη για την ευγενική φιλοξενία των επισκεπτών στο Mouikis Hotel.