Image

Με βασικό στόχο να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα BMW 7-Series, Audi A8, Lexus LS και Jaguar XJ, η Hyundai είναι έτοιμη να λανσάρει στην αγορά το ανανεωμένο μεγάλο, πολυτελές μοντέλο της.

Το ανανεωμένο Equus, φέρει ανασχεδιασμένη μάσκα, καινούριο προφυλακτήρα, φώτα LED και νέες ζάντες, έχοντας πιο δυναμική και επιβλητική εμφάνιση. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί δερμάτινες επενδύσεις υψηλότερης ποιότητας που συνδυάζονται με ξύλινες λεπτομέρειες. Τα επίπεδα ευρυχωρίας και άνεσης δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα των ευρωπαϊκών μοντέλων, με την κορεάτικη εταιρεία να έχει εμπλουτίσει την καμπίνα με ψηφιακό πίνακα οργάνων, δύο οθόνες στα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων, αυτόματες ρυθμίσεις για όλες τις θέσεις, σκιάδια στα παράθυρα και πολλά ακόμα.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως τα «Blind Spot Detection», «Electronic Stability Control (ESC)», «lane departure warning system», «smart cruise control» και το «Vehicle Stability Management (VSM)».Είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, τον V6 3,8 λίτρων με τους 334 ίππους και τον θηριώδη V8 5,0 λίτρων, απόδοσης 416 ίππων και 510 Nm ροπής.

(Zougla.gr)