Ο τ. υφυπουργός κ. Α. Καλαφάτης ανάμεσα στον βουλευτή κ. Σπ. Μοσχόπουλο, τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Δημ. Σπανό και τον τ. αντιδήμαρχο κ. Σπ. Σαμούρη
Ο τ. υφυπουργός κ. Α. Καλαφάτης ανάμεσα στον βουλευτή κ. Σπ. Μοσχόπουλο, τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Δημ. Σπανό και τον τ. αντιδήμαρχο κ. Σπ. Σαμούρη

Νέο μεγάλο “τσιμπούσι” μετά το “τσιμπούσι” του “Πάρανταϊς”, έστησε το περασμένο Σάββατο το ΠΑΣOΚ στο Κέντρο “Oβελίξ” της Λακήθρας, με την παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών συμπατριώτισσάς μας κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά το γλέντι επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη για ολική επαναφορά του ΠΑΣOΚ στα “δημοτικά πράγματα” της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης σε 3,5 χρόνια!

Πρωταγωνιστής και στο νέο “τσιμπούσι” ήτανε ο τ. υφυπουργός κ. Αλέκος Καλαφάτης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις του Κινήματος, επίσημες και ανεπίσημες και η παρουσία του αυτή «έχει λιώσει τους πάγους» ανάμεσα σε αυτόν και τον  στο πρώην “νομαρχιακό δίδυμο”, τον κ. Νίκο Βαλλιανάτο και τον κ. Διονύση Γεωργάτο.

Στο “τσιμπούσι” της Λακήθρας, εκτός από την υπουργό κ. Ξενογιαννακοπούλου και τον κ. Καλαφάτη, πήραν μέρος ο βουλευτής κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο τ. νομάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος, η τ. αντινομάρχης κ. Μίνα Γαβριελάτου, ο τ. πρόεδρος του Ν.Σ. κ. Νίκος Βαλλιανάτος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, οι τ. αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Βαρτελάτος και Σπύρος Σαμούρης, οι διοικητές των Νοσοκομείων κ.κ. Δημήτρης Αυγουστάτος και Διονύσης Μαρκάτος, ο πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κ. Αγγελος Μπενετάτος, ο πρόεδρος των Ηλεκτρολόγων κ. Διονύσης Κωνσταντάτος, ο αντιπρόεδρος του Ν.Σ. κ. Νίκος Σκλάβος κ.ά.