Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τα 21 της χρόνια κλείνει  η ζουμερή καλλονή Kate Upton, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει η απόλυτη αντρική φαντασίωση. Θαυμάστε την!

Σε αντίθεση με τις περισσότερες κοπέλες στο χώρο του μόντελινγκ, οι οποίες κάνουν εξαντλητικές δίαιτες, η Kate Upton  έγινε γνωστή για τις καμπύλες της.

Γεννήθηκε στο Μίσιγκαν και αποφάσισε να γίνει γνωστή ανεβάζοντας ημίγυμνες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Και τα κατάφερε καθώς μέσα σε ένα περίπου χρόνο τη γνώριζε όλος ο πλανήτης.

Οι φωτογραφήσεις της στα αντρικά περιοδικά- «Sports Illustrated», «GQ», «FHM»-και οι τίτλοι που κέρδιζε από αυτά όπως αυτοί της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο την έκαναν ακόμα πιο γνωστή και ανέβασαν το κασέ της.

Μια από τις καλύτερες συνεργασίες της είναι αυτή με τη Victoria’s Secret που τη συμπεριέλαβε στους δημοφιλείς αγγέλους της.

Και μπορεί σήμερα να έχει ένα από τα πιο σέξι σώματα στον κόσμο, όμως, σύμφωνα με τον γυμναστή της, David Kirsch, αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής καθημερινής προπόνησης αλλά και της καλής διατροφής των τελευταίων χρόνων που εκείνος της επέβαλε:

«Δεν ήξερα πώς έτρωγε πριν αλλά ήξερα πως ήθελα να την κάνω να τρώει. Ερχόταν στο σπίτι μου με έβλεπε να τρώω.

Έβλεπε πώς έτρωγα και πώς τάιζα την κόρη μου και διαπίστωνε με τα ίδια τα μάτια πως ήταν νόστιμα αυτά που τρώγαμε παρόλο που ήταν πολύ υγιεινά.

Κατάλαβε ότι έπρεπε να χάσει μερικά κιλά και να σφίξει για τις φωτογραφήσεις. Αυτή η συνειδητοποίηση ήταν το πρώτο βήμα».

(protothema.gr)