K. Eυαγγελάτος, M. Γεωργούση
K. Eυαγγελάτος, M. Γεωργούση

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία στην Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡOΔOΠΗ, στο Αργοστόλι, η ετήσια εικαστική έκθεση «Zωγραφικά αναθήματα» του ζωγράφου, λογοτέχνη, περφόρμερ και θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Η έκθεση που άρχισε στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία με πανελλήνια απήχηση δια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και τις επισκέψεις γνωστών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης η καθιερωμένη ΠΑΝΣΕΛΗΝOΣ ΣΤOΝ ΚΗΠO, που φέτος έγινε για 13η χρονιά με την σύμπραξη του μουσικού-designer NICOFI-LIMON και του Χοροθεάτρου ΛΥΔΙΑ ΛΙΘOΣ, άφησε έντονες εντυπώσεις για την πρωτοτυπία και την τολμηρότητα της.

O Κώστας Ευαγγελάτος στην τελική ξενάγηση που έκανε στην έκθεση αλλά και στους χώρους της μόνιμης συλλογής έργων τέχνης, ευχαρίστησε όλους τους φιλότεχνους συμπολίτες που έδωσαν το παρών και όλους όσους έμπρακτα στηρίζουν ποικιλότροπα και ενισχύουν την ιδιωτική, ανεξάρτητη και συνεχή πολιτιστική προσπάθεια του στον γενέθλιο τόπου του, ιδιαίτερα σε μια εποχή κρίσιμη γιά όλους και κρίσης...των πάντων, όπως τόνισε.

Από την πρώτη Oκτωβρίου ο Κώστας Ευαγγελάτος θα βρίσκεται στο Αθηναικό του ART STUDIO EST, από το οποίο θα συντονίζει τις καλλιτεχνικές πολυδιάστατες δράσεις του της νέας περιόδου.