«Στην υγειά μας» με πρώτο καλεσμένο τον Mίκη Θεοδωράκη

Ποδαρικό στη νέα του τηλεοπτική στέγη με Μίκη Θεοδωράκη θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Το «Στην υγειά μας» εντάσσεται τον Οκτώβριο στο πρόγραμμα του Alpha και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο νέο αυτό ξεκίνημα ο παρουσιαστής ήθελε να έχει ως πρώτο καλεσμένο τον μεγάλο δημιουργό. Eνα πρόσωπο του οποίου η φήμη και το έργο του -κυρίως- έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και που εξακολουθεί να είναι αγαπητό σε όλες τις ηλικίες.

Ο Μίκης Θεοδωράκης φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή. Φέτος όμως η παρουσία του ίσως να είναι ακόμη πιο σημαντική στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Οι προετοιμασίες της εκπομπής προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής στην πρεμιέρα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Παύλος Χαϊκάλης, αλλά και η Ορχήστρα Νέων Δίου.

Το κανάλι της Κάντζας φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά σε αυτή την ψυχαγωγική εκπομπή, γι’ αυτό επέλεξε να αλλάξει την ώρα προβολής της.

Eτσι, σε αντίθεση με την κρατική τηλεόραση που την είχε στο πρόγραμμα του Σαββάτου στις 22.00 (με αποτέλεσμα αρκετοί τηλεθεατές να μην μπορούν να την παρακολουθήσουν), ο Alpha θα την προβάλει την ίδια μέρα άλλα στη ζώνη του prime time. Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινάει στις 21.00 και θα τελειώνει ίσως και μετά τα μεσάνυχτα.