O κ. B. Kεκάτος
O κ. B. Kεκάτος

Στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση «BIT-International Tourism Exchange», που διεξάγεται στο Μιλάνο από χθες και θα διαρκέσει μέχρι αύριο, εκπροσωείται ο Δήμος της Κεφαλονιάς από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Η συγκεκριμένη Εκθεση είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκδηλώσεις τουρισμού, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 5.000 εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Τουριστική Βιομηχανία από 130 χώρες.

Συνέδρια τουρισμού, μέθοδοι προβολής, νέες τεχνολογίες, στρατηγικές διαχείρισης κρίσεων και ειδικά σεμινάρια αποτελούν κυρίαρχο μέρος των θεματικών ενοτήτων, που πλαισιώνουν την ΒΙΤ.

Μία σειρά από συναντήσεις με δημοσιογράφους, travel bloggers και φορείς, τόσο της Ιταλικής όσο και της ευρύτερης Ευρωπαϊκής Αγοράς έχουν ρυθμιστεί από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕOΤ Ιταλίας κα Κυριακή Μπουλασίδου, στα πλαίσια της προβολής της Κεφαλονιάς, όχι μόνο ως πανέμορφο προορισμό αλλά και οικιστικά ασφαλή.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της στην υπουργό Τουρισμού κ. Oλγα Κεφαλογιάννη, η οποία φρόντισε με τους Συνεργάτες της την καλύτερη δυνατή τουριστική προβολή του Νησιού, μέσω των Γραφείων ΕOΤ διεθνώς, μετά τους πρόσφατους σεισμούς, αναδεικνύοντας αποτελεσματικά τις ομορφιές της Κεφαλονιάς.