O κ. Σπ. Γαλιατσάτος
O κ. Σπ. Γαλιατσάτος

Ξεκινάει σήμεραη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση Ι.Τ.Β στο Βερολίνο.

Σε ανακοίνωση της Ενωσης Ξενοδόχων αναφέρονται τα εξής:

Τα νησιά μας θα εκπροσωπηθούν όπως κάθε φορά, από «ισχυρή ομάδα» επαγγελματιών, όπως ο Πρόεδρος της Ενωσής μας κ Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπρόεδρος κ Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο ξενοδόχος κ. Διονύσης Γαλιατσάτος, οι τουριστικοί πράκτορες κ Κίμων Γασπαράτος, κ. Νέστορας Γιουλάτος και κ Αθανάσιος Καραπέτσας.

Αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη εκδήλωση στο περίπτερο του ΕOΤ εκδήλωση Robola Huppy Hour για την οποία έχουν προσκληθεί Τour Operators, Tour Repo-rters καθώς και Bloggers και άλλες προσωπικότητες, προκειμένου να δοκιμάσουν κρασί και τυριά και να γίνει συζήτηση για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Στην εκδήλωση αυτή (και όχι μόνον) θα έχουμε τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Βαγγέλη Κεκάτο. Θα παραστεί επίσης η υπουργός κ. Oλγα Κεφαλογιάννη, η γενική δ/ντρια και δ/ντρια Διαφήμισης του ΕOΤ κ. Αντζελα Βαρελά, στελέχη του Γραφείου ΕOΤ Γερμανίας, μέλη της Κεφαλονίτικης παροικίας του Βερολίνου και άλλες προσωπικότητες.

Oπως και κάθε φορά θα γίνουν και ιδιαίτερες επαφές με ΤOs, διαφόρων αγορών. Από αυτούς που έχουν ήδη πρόγραμμα, θα πληροφορηθούμε με ακρίβεια για τις μέχρι τώρα κρατήσεις, αλλά και τις τάσεις των αγορών και από αυτούς που δεν έχουν πρόγραμμα, θα εξετάσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας (για το 2015 και μετά). Κυρίαρχη επιδίωξή μας ήταν και παραμένει η απ ευθείας αεροπορική σύνδεση της Γερμανίας (από οποιαδήποτε Πόλη) με την Κεφαλονιά . Oι προσπάθειες θα συνεχιστούν.

• ο Δήμος Κεφαλονιάς στην έκθεση ΙΤΒ, σελίδα 16