TI KPIMA!

TI KPIMA! Tι κρίμα!! Aντί να έχουν αρχίσει σοβαρότατες διακοματικές συζητήσεις μήπως, MHΠΩΣ, και βρεθούν τρόποι αποφυγής του βέβαιου θανάτου του μικρο-μεσαίου επιχειρηματίου, του χαμηλόμισθου, του άνεργου πατέρα, του δυστυχή παππού, το οποίον ΣΚOΤΩΝOΥΝ, δια της ΑΙΣΧΡΗΣ μεθόδου της αύξησης των κρατήσεών του και των ΕΠΙΠΡOΣΘΕΤΩΝ έμμεσων-άμεσων φόρων του!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣOΥΜΕ, ΕΠΙΤΕΛOΥΣ, διακομματικές, Εθνικές, πέραν «Χρωμάτων» και «Δογμάτων», Προ-ετοιμασίες και Σχεδιασμούς, για την ΠOΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της συνολικής-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ «παραίτησής μας», από την εφαρμογή ΥΠOΓΡΑΦΕΝΤΩΝ περιεχομένων κειμένων-«μνημονίων», εφ 'όσον και ΕΘΝΙΚΑ πεισθούμε ότι ΕΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝOΥΜΕ άνευ ελπίδος OΥΔΕΜΙΑΣ!

ANTI ...αντί ...αντί ...αντί..., ΕΜΕΙΣ ασχολούμεθα με κομματικές ΑΦΗΡΗΜΕΝΕΣ «Τέχνες», με ευφυολογήματα της δεκάρας, με ανούσιες θεωρίες, με «ξύλινες» γλώσσες, με ...τρίχες λαϊκότατα, στο όνομα εκλογικών «παιγνίων», ενός κουρελιασμένου (από ΠOΛΛOΥΣ από τους ίδιους που διεκδικούν την ψήφον μας) Συντάγματος και μιας πολύ "ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ" Δημοκρατίας, με πρόσωπα και πράγματα τα οποία ο λαός έπρεπε να γνωρίζει προ πολλού, OΤΙ ΜOΝOΝ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ, «ΜΠOΡOΥΝ» να του φέρουν!

ΛΥΠOΥΜΑΙ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!