Αν έχεις να τρως, μην ανησυχείς καθόλου...

AΠOΔEIXΘHKE εμπράκτως, πως εκειός οοοο -άνευ υπερβολής-, θεοκόμματος, η εκ τους Αν.Ελλ. εκπορευόμενη Ραχήλ, η οβραία, εγνώριζε τις σκέψεις και τις αποφάσεις (πως, με ποιό τρόπο;) του Νέου Αρχηγού της και νυν Πρωθυπουργού Αλεξέϊ Τσίπροβιτς, του ηγέτη των Εθνομαρτύρων του συριζα, περί ...κοπής 100 δισ. Ε. Ηδη τα εξαγγελθέντα μέτρα, μερικής ανακούφισης του Λαού, επαναπροσλήψεων κ.λπ., που ακούστηκαν από λίγους υπουργούς, ανέρχονται στα ...42,8 δισ. Ε. Με τα υπόλοιπα θα έλθουμε ίσια-ίσια ή θα έχουμε και Πρωτογενές Πλεόνασμα;

Oι ενδείξεις που προκύπτουν από εξωχώριες πηγές, εν συνδυασμώ με τις εσωχώριες, δίνουν την εντύπωση πως θα δούμε αρένα ταυρομαχιών, ή την παρόμοια εικόνα ποδοσφαιρικού αγώνα Πρωταθλήματος Ελληνικών ομάδων.

Και ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

Δηλαδή, κάποιοι ίσως προφθάσουν να πιούν λίγο κρασί (...λίγο φαϊ και τ’ αγόρι μουουου), αν και οι περισσότεροι θα πιούνε ξύδι, ενώ περίμεναν τσίπουρο! Τσίπουρο τσιπραίϊκο!

Το πλέον ενδιαφέρον όμως είναι, πως η Ελλάς βρίσκεται στο προσκήνιον! Είχαμε πέσει σε ανυποληψία (Γ. Παπανδρέου), σε μερική ανικανότητα (Α. Σαμαράς), αλλά σηκώσαμε τ’ ανάστημά μας με την Αμφίπολη!

Και τώρα -όλος ο Κόσμος-, με τον Μέγα Αλεξέϊ Τσίπροβιτς!

Αμφιβάλλει κανείς; Δεν ακούγεται τίποτε για τυφώνες, ανεμοστροβίλους, τσουνάμια, ναυάγια και σεισμούς, παρά μόνο για τους ΑριστεροΝεοΕλληνες, προστιθεμένων βεβαίως και των λαθρομεταναστών που όσον ούπω θα Ελληνοποιηθούν, όπως κάνουμε με τα αμνοερίφια, τα εισαγόμενα από τα Σκόπια.

Με ιδιαίτερη χαρά, οι «Μακεδόνες» ανεθάρρησαν, ενώ οι Τούρκοι ...επικράνθησαν και εφοβήθηκαν! Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου!

ΥΓ.

• Η απουσία πολλών θηλυκών στην τωρινή Κυβέρνηση με εμβάλλει εις πειρασμόν! Δια τι άραγε, ενώ υπάρχουν τόσες, ωραία πράματαααα;

• O τ. πρόεδρος της Βουλής Μεϊμεράκης, ψηλός και βαρύφωνος (ολίγον μάγκας), υπεδέχθη την μέλλουσα αντικαταστάτριά του, Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου, άνευ γραβάτας, παρά την μόνιμη συνήθειά του, αλλά με μεγάλη και πλούσια εις πλήθος και χρώματα ανθοδέσμη! Προσηρμόσθη στην Νέα Τάξη! Είναι έκτακτος... Εχει κάτι μουσχάρια και η Ν.Δ. ...άλλο πράμα!

• Oποιος θέλει να καδράρει την ...εικόνα, διαθέτω χειροποίητα ανάγλυφα κάδρα αντί 751 Ε το τεμάχιον...