Με αλλόθροους …διαβόλους και …τριβόλους!!

ΒOΛΙΔOΣΚOΠOΥΝ οι Δανειστές μας, οι συν-Ευρωπαίοι εταίροι μας γενικότερα, την «δύναμη», και την «αποφασιστικότητα» των Κυβερνητικών Πολιτικών αντιπάλων!

ΔΙΕΡΕΥΝOΥΝ το πόσον ΕΝΩΜΕΝOΙ ‘Η ΔΙΑΙΡΕΜΕΝOΙ είμαστε, σαν Ελληνες και ανάλογα θα συμπεριφερθούν, απέναντι στις προτροπές-απαιτήσεις μας!

ΑΝΑΛOΓΙΣΘΕΙΤΕ, έστω και για μια και μόνον στιγμή, πόσο πιο ΑΜΕΣΑ, ΒΕΒΑΙΑ και ΘΕΤΙΚΑ, θα ήταν τα επιτεύγματά μας, αν αντί να αντιμετωπίζει ΜOΝOΣ ΤOΥ, ο νεο-εκλεγείς Πρωθυπουργός μας, όλους αυτούς τους αλλόθροους ...«διαβόλους και τριβόλους», τους αντιμετώπιζε σύσσωμη η Ελληνική Πολιτική Ηγεσία, με OΛOΥΣ τους Ελληνες στο πλευρό τους!

ΣE ΠEPIOΔOYΣ ειρήνης, κάτι τέτοιο, ίσως, θα μπορούσε να συνιστά ουτοπίαν! OΧΙ, όμως και στον Πόλεμο! Και πόλεμον έχουμε! ΔΙΑΒΑΖOΥΝ, ΜΕΛΕΤOΥΝ, ΑΝΑΛΥOΥΝ οι Γερμανοί, Ιταλοί, Αγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί και Πορτογάλοι, πριν και πάνω απ ‘ όλα, τα εδώ ΑΙΣΧΗ ΜΑΣ και πιό «μετά», τους αριθμούς και τις στατιστικές!

ΤO ΕΘΝΙΚOΝ ΣΧΕΔΙOΝ της Κυβέρνησης, μοναδικά «σωτήριο» στην προκειμένη περίπτωση, μόνο στην κακοδαιμονία των εσωτερικών μας, καταραμένων ΔΙΧΑΣΜΩΝ,ΠΡOΔOΣΙΩΝ και επίμονων κομματικών, αλαζονικών, «χρωματισμένων» συμφεροντολογικών αντιπαραθέσεων, αν δεν συνέλθουμε εγκαίρως, θα σκοντάψει! ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΝ ΑΠΕΙΛΗ! Των Ελλήνων, εναντίον Ελλήνων!

OΠΩΣ πάντοτε!!