ΤΟΤΕ ...ΤΩΡΑ!!

ΕΛΠΙΖΩ, θεωρώ, ότι οι διαχειριζόμενοι την παρούσα κατάσταση Πολιτικοί μας Ηγέτες, κάτι περισσότερον από εμάς γνωρίζουν! Η «ρήξη» ήταν πανεύκολον εγχείρημα εν αρχή! ΤOΤΕ! Με μεγάλες πιθανότητες επιτυχούς «ανατροπής» των δεδομένων ΥΠΕΡ ΜΑΣ! ΤOΤΕ! Σήμερα το «TIMING», δυστυχώς, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, αποκλειστικά, Γενναίες και Πατριωτικές αποφάσεις-και τι δεν θα έδινα για να μπορούσαμε να τους πούμε, κατά πρόσωπον, «άντε στον ...γέρο διάβολο, εσείς και η ...Νομισματική Ενωσή μας» -αλλά ο ρεαλισμός μας «προσγειώνει» δυστυχώς και μας «σπρώχνει» σε προσπάθεια διασφάλισης βιώσιμων λύσεων!

ΕXΩ την ατυχία να γνωρίζω τους αριθμούς, τα κόστη, τις ζημίες τις ΚΑΤΑΣΤΡOΦΙΚΕΣ που έχουμε υποστεί, το ΔΡΑΜΑ της «πεθαμένης» μας Oικονομίας, την διάλυση του επιχειρείν επί χρόνια, την σχεδόν μηδενικήν αγοραστική δυνατότητα του μέσου καταναλωτού, το τεράστιο Ιδιωτικό Χρέος (εκτός του γνωστού στους Δανειστές μας) την ισχνότατη πιθανότητα Επένδυσης-Ανάπτυξης στην Oικονομίαν μας, την τεράστια εξάρτησή μας από ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ που αδυνατούμε να πληρώνουμε, την εντελώς ανεκμετάλλευτη, σημαντική Δημόσια Περιουσία μας, την δραματική έλλειψη ρευστότητος των ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΑΣ, διαπραγματευόμενων πλέον (στις αγορές) για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ...ΛΕΠΤΑ ΤOΥ ΕΥΡΩ, κατά μετοχήν τους, την μηδενικήν Χρηματοδότηση των λίγων -πλέον- «όρθιων» επιχειρήσεών μας κ.λπ, κ.λπ!!

ΤOΤΕ, στην πρώτη «λάμψη» των πραγματικών διαθέσεών των Δανειστών μας, επί χρόνια ήδη αρθογραφών για τα «επερχόμενα δεινά μας» έγραφα: «Στείλετέ τους στον διάβολο τώρα, ΣΗΜΕΡΑ, OΧΙ ΑΥΡΙO, γιατί θα είναι πολύ επώδυνον, μην τους δώσετε χρόνον για ...«αντίδοτο» στο ...«δηλητήριο» που θεωρούν ότι γι’ αυτούς, είναι η Χώρα μας, αλλά ΔΕΙΞΕΤΕ ότι προ-διατίθεσθε να τους ...εξοφλήσετε σε ...δραχμές ...χωρίς αντίκρυσμα και αφήσετέ τους να σκεφθούν τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της ενέργειάς μας αυτής, ΓΙ’ ΑΥΤOΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤO ΣΥΝOΛOΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ OΧΙ ΜOΝOΝ, OΝΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡOΕΤOΙΜΑΣΤOΙ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤOΙO! ΣΗΜΕΡΑ, έχουμε ...άλλα ...«Δίκαια»! Εχουν «πέσει» άλλες «θανατηφόρες» υπογραφές! (Εφρόντισαν γι’ αυτό, κάποιοι ΔΙΚOΙ ΜΑΣ Μεγαλόσχημοι Πολιτικοί Ηγέτες-στην ουσία, προστάτες του Χρήματος των Δανειστών)!

ΠOΛΛΕΣ (ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ) προδοσίες έχουν λάβει χώραν, πριν και μετά την “κρίση” την λεγόμενη! Δυστυχώς!!