Βρε τιν’ αυτό το θεριό;

ΔEN ειν’ αρκούδα, ούτε λιοντάρι, ούτε και μαϊμού! Είναι απλά μιά υπερβολικά δυναμική γυναίκα, ενταγμένη στη λεγεώνα των Νεοελλήνων Εθνομαρτύρων του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου -ως γνωστόν- Ποιμενάρχης είναι ο Αλεξέϊ Τσίπροβιτς!

Και αυτή, η γυναίκα η Ζωζώ! η προεδρίνα! Και ποιος δεν την ξέρει; Ναι, αλλά μέχρι το 2014 την ξέραμε από τη μιά όψη, της αξιόλογης γυναικάρας... Τώρα την αντιμετωπίζουμε, την μελετάμε και την αναλύουμε από την άλλη, την πισινή της όψη! Την τρομερή! Την προσέξατε στην πανήγυρη την αποτέτοιωνε; ηγείτο! Εβγαλε λόγο υπέρ της πλήρους ελευθερίας των ανθρώπων. Των σερνικοθήλυκων! Των ανδραδρώνε! Των θηλυκοθήλυκων! Oυδεμία αναφορά και μνεία για το ...σύμπλεγμα άντρα+γυναίκας! Oχι! Το παραμικρό δεν ακούστηκε. Oρθώθηκε το «όχι» στην ...πισωδρόμηση! Σ’ αυτήν την ...παραφύσιν πεπαλαιωμένην ...συνήθειαν. Δήλωσε πως -προσεχώς-, η πομπή αυτή των «μη εξεραιτέων», θα περάσει και μέσα στη Βουλή. Καλοδεχούμενη! Απλώς ερωτώ -εάν δεν είμαι υπερβολικός-, είναι όπως είναι αυτό το ...Κοινοβούλιον, πρέπει να μετατραπεί και σε πισωβούλιον, για να μην σας το πω ωμά, σε κωλοχανείον; Να δούμε τι θα γίνει με τους (όσους) μακρυπαντελονάκηδες! Η παράσταση θα είναι γλύκισμα. Τέρμα ο Λάκης Λαζόπουλος... Τι αθλιότης! Τι ματαιοδοξία! Τι διαστροφή!

Τι ασθένεια! Εχει υιοθετηθεί αυτή η ...νέα τάξη πραγμάτων! Λίγο κοντράρει η εκκλησία. Πως ν’ αντισταθεί σ’ αυτόν τον παγκόσμιο χείμαρρο; Η ιατρική πάσχει να βρει το φάρμακο για την καταπολέμηση του κώνωπος της Δυτικής Oχθης του Νείλου και όχι μόνο! Μακάρι -τουλάχιστον-, να θεραπευόμαστε απ’ αυτό!

Τώρα τι περιμένω εγώ:¨ Ν α δω κοινή συνέντευξη της Ζωζώς και της Ραχήλ, της Κοζάνης και όχι της ...Λωζάνης, για την επιβολή και τη διάδοση της ομοφυλοφιλίας.

ΥΓ.

Προβληματίζομαι κι αρχίζω να δικαιολογώ τον Αλεξέϊ που δεν πιστεύει πως υπάρχει Θεός! Γιατί -αν υπήρχε-, θ’ άφηνε το «μέγιστον των δημιουργημάτων του», τον άνθρωπον νάχει αυτό το κατάντημα. Θάπρεπε ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά. Δεν αρκούν οι Τυφώνες, οι κατακλυσμοί, τα τσουνάμια, οι αρρώστιες και τ’ άλλα κακά. Επρεπε να ρίξει πανούκλα και να πάρουν τη θέση μας οι χιμπαντζήδες...