Ματιές ενδοχώριες...

ΕΑN αποφασίσετε να επισκεφθείτε τον πάκη, θα τύχετε θερμής φιλοξενίας. Θα σας προτείνει να καθίσετε κι εσείς σε πολυθρόνα (δηλαδή να μην στέκεστε όρθιοι), μετά θα σας ακούσει προσεκτκά.

Θα συμφωνήσει μαζί σας και θα σας ευχαριστήσει θερμώς για την επίσκεψη και τη διασκέδαση που του προσφέρατε στην ανούσια εξουσία του. Εσείς απ’ την άλλη θα ωφελειθείτε. Θα θαυμάσετε την ονειον υπομονήν Του!

-Το φανταζόσασθε πως η Φωφώ θα πάρ’ αγέρα και θα αναδειχθεί μέγας Αρχηγός, μικρού κόμματος; Με απλά -ελαφρώς πειστικά λόγια-, σας κρατάει σε ενδιαφέρον. Αν στη θέση της ήτανε ο Αντρέας (μας θα ζαλιζόμαστε με τα υψηλών τόν(ν)ων αμπελοσοφήματά του και με τα ανοιγοκλείσματα των ομμάτων του!

- Η Ζωζώ όμως -μη ελεγχθείσα  εισέτι από το ιατρικό συμβούλιο συνεχίζει τόοοο βιολι της! Δεν ξέρω τι μπορεί να τη δαμάσει... (το γέλιο της;)

- Προσέξτε τις συνέπειες «Επιβαλλόμενης υιοθετημένης μόλυνσης; Για νάσαι πλέον γνήσιος Λεγεωνάριος των Συριζαίων, κυρίως, Υπουργός πρέπει να κρατείς την αξιοπρέπειά σου. Να μη φορείς γραβάτα. Να παρουσιάζεσαι, να κυκλοφορείς με μοτοσακό (λιτότης), με κράνος για να προστατεύεις το κεφάλι σου και κυρίως με σακκίδιο στα νώτα σου (αντί χαρτοφύλακα), έστω ...και αν δείχνεις, -εμμέσως- πως υποτιμάς εμπράκτως τα πρόσθιά σου!

-Oι Ανεξάρτητοι Ελληνες -μερικοί-, αισθάνθηκαν την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούν στην πραγματικότητα! Κατάλαβαν πως καήκανε. O Παναής τους όμως ακόμα κρατάει στο χέρι τον πυροσβεστήρα του. Φοβούμαι πως θα πάρει ρόγγι η Ιστορία...

-Ζητείται διπλωματούχος διερμηνέας (Πανεπιστημιακού) για να μεταφράζει τις εξαγγελίες του Μήτσου Αβραμόπουλου. Αμοιβή ανωτέρα της προβλεπόμενης από τις συλλογικές συμβάσεις.

-Με διαβεβαίωσε καθηγητής Μαθηματικών:¨ Oι αναιρέσεις λόγων και υποσχέσεων Πρωθυπουργού και Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ είναι 7.34 φορές περισσότερες από τις προεκλογικές των υποσχέσεις!

-Η υπερβολική χρήση της αντιπολίτευσης στα «ατού» της, πως το «όχι» συνεπάγεται έξοδο μας από το Ε, δίνει κάποια τροφή στα λεοντάρια, στους λύκους και στις αλεπούδες της Μέρκελ για να φάνε περισσότερες από τις υπάρχουσες σάρκες μας! Απίθανος ο κίνδυνος μας, εκτός αν το επιθυμεί και το δηλώσει ο Λεγεωνάριος των Συριζαίων!

-Γυρνώντας εβδομήντα πέντε χρόνια πίσω της ευτυχισμένης ζωής μου, αξιώνομαι να ξαναδώ εικόνες που μεγένθυναν την ψυχική μου δύναμη...

•Ασθενείς να κλαίνε και να λένε πως θα πεθάνουν αφού δεν έχουν λεφτά να πάρουν τα φάρμακά τους.

•Εξαφάνιση απορριμμάτων -σάπιων φρούτων κ.λπ..-, από τις λάϊκές και από νέους ανθρώπους. Τότε δεν υπήρχαν κάδοι...

•Γέροντες να στέκονται μετά βίας στην ουρά να προφθάσουν να πάρουν μιά κουταλιά σούπα  στα συσσίτια.

Δεν σας ...τρομοκρατώ με άλλα. Με χειρότερα. Εύχομαι να μην αξιωθείτε να ζήσετε, να δείτε...

Τώρα βλέπω -και χαίρομαι βαθύτατα, αφού οι Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες παντός χρώματος-, θα αντικαταστήσουν σχεδόν τις απώλειές μας!

Ενθουσιάζομαι πολύ. Η Ελλάδα  θα (επι)ζήσει.