Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου μπει και στο κρεβάτι!

Παρακολούθησα την περασμένη Παρασκευή στην tv, πως αντιμετώπισε τη Φώφη ο πρωθυπουργός στο αίτημά της να δοθεί απάντηση για το ρόλο που έπαιξε ο Θεομπαίχτης, ο Βαρουφάκιας, επί ένα εξάμηνο διαπραγματεύσεων με τους «Θεσμούς» και πιο συγκεκριμένα για την ...δεύτερη λύση προς αντιμετώπιση ενδεχόμενης εξόδου μας από την Ευρωζώνη. Επειδή ο Γιάνης συνήλθε και επανήλθε στην αγέλη -συγγνώμή-, στη Λεγεώνα, αποφάσισε ο Αρχηγός να τον υπερασπιστεί! Διέθεσε όλες τις πεδινές, βαριές πυροβολαρχίες του και έβαλε πυρ ομαδόν κατά της προέδρου του ΠΑΣOΚ! Και τι δεν της είπε:¨ Πως μπορεί ο περί ου θεατρίνος, ο βαρυνόμενος και για κατηγορίαν «ενδεχομένης προδοσίας», ο οποίος κόστισε στη Χώρα περίπου 25 δισ. Ε, ο οποίος δυσφήμισε παγκοσμίως την Ελλάδα, αλλά αυτός απεκόμισε εκ διαφημίσεων προσωπικά οφέλη -να φοράει μωσαϊκά πουκάμισα-, μπορεί να έκαμε λάθη, μπορεί..., μπορεί..., αλλά δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς πως δεν είναι έντιμος, ούτε πως έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό. Βέβαια, απέκρουσε με αντεπίθεση και η Φώφη. Δεν σκέφτηκε όμως να του πει: «Εχεις δίκιο να λες όλ’ αυτά τα γελοία γιατί με τη στήριξή μου και πολλών άλλων κορόϊδων κάνεις τον πρωθυπουργό»!

Λες και δεν ξέρουν πλέον και οι γάτες πως ο Γιανάκης  -τη ευλογία του Αλεξάκια-, με μία σοφή παρέα του, μηχανευόταν την έξοδο μας από την Ευρωζώνη και επιστρφή μας στη δραχμή! Αλλά έπειτα από τόσους μήνες κατάλαβαν πως θα μας βγει ξύδι και την τελευταία στιγμη άλλαξαν πορεία. Oμως, οι «δεσμοί» μας δεσμεύουν με πάρα πολύ χειρότερα μέτρα από τα αρχικά.

Αλεξέϊ -νομίζω-, πως παραβρώμισες. Δεν γράφονται, δεν περιγράφονται τα ψέματα σου. Oύτε σε μυθιστόρημα τέτοια πλοκή, τέτοια διαπλοκή, τέτοια δολιότης από την Αριστερά που αξιώθηκε -επιτέλους-, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να σώσει τη Χώρα, δεν θα βρει κανείς να διαβάσει.
Αρχηγέ, ξεχώρισε τα προβατά από τα γίδια και ειδικά τους τράγους σου! Και δες την πορεία σου χωρίς να μας βάλεις σε επιπλέον περιπέτειες, χωρίς να σε φάει και σένα το σκοτάδι! «Ψευτοθόδωρε»! (αλλησμόνητη Ελληνική ταινία).