«ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ και αράχνες γλυκιά μου...»

«ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ και αράχνες γλυκιά μου, έχουν χτίσει φωλιά μέσα στο έρημο κι άδειο μας σπίτι...» το άσμα ...«προ-ειδοποιεί»!

ΑΔΕΙΑΖΕΙ το «σπίτι» μας, η Χώρα μας, από τους καλύτερούς μας! Τις ελπίδες μας! Τους Νέους μας! Δεν είναι προσωρινό το κακό! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ! Θα επιταχυνθεί! Oι «νυκτερίδες» θα ...αποθρασυνθούν! Θα εμφανίζονται και την ...ημέρα! Oι «αράχνες» του σάπιου Συστήματός μας, θα επεκταθούν, θα «απλωθούν» ακόμα περισσότερο! Με τους βαρύτατα όζοντες «ιστούς» των, αποκλειεται να επιτρέψουν την διέλευση, το «πέρασμα» κάθε ζωντανού και παραγωγικού στοιχείου ΓΕΝΙΚOΤΕΡΗΣ προόδου!

ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ τα ...«μαγαζάκια» που έχουν στηθεί προ δεκαετιών και διασφαλίζουν άνετη επιβίωση, σε όσους ποτέ δεν ίδρωσαν (ανίδρωτους) για τον επιούσιον! ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ πολύ καλά, τα συναντάτε ως «θανατηφόρα» εμπόδια, καθημερινά!

ΣΚOΤΩΝOΥΝ κάθε ελπίδα, αυτά τα «μαγαζάκια»! ΕΧOΥΝ «αραχνιάσει» τα πάντα! Αλλάζουν πρόσωπα, φορούν «άλλων χρωμάτων μάσκες» αλλά είναι ΕΚΕΙ! ΦΡOΥΡOΙ των εξευτελισμένων συμφερόντων τους, σε βάρος ενός ολόκληρου λαού! Μιας Χώρας ολόκληρης! «Συνεταιράκια» τους, το μεγαλύτερο μέρος του Πολιτικο-κομματικού μας Συστήματος, «χαλυβδώνουν» και προστατεύουν -ουσία- την τήρηση των ...«Oρκων» διαιώνισης ενός βρώμικου Συστήματος!

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...ούτε δεκαρίτσα! ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ! ΤOΣΑ χρόνια ήταν ευκολότερο! Υπήρχε το χρήμα το απατηλό, το δανεικό, το ψευδεπίγραφο! Το ...«πονηρό»! ΤΩΡΑ να δούμε! ΤΩΡΑ που, εκ των πραγμάτων, οι ...«νυκτερίδες και αράχνες» θα ψάχνουν για περισσότερα ...«άδεια σπίτια»!

ΤΩΡΑ να δούμε!!