Σχέση βιαστή-θύματος!!

ΕΓΡΑΦΑ, για το ανερμήνευτον, το δυσεξήγητον της ...«άνεσης» με την οποίαν, πολύ παλιοί αλλά και αρκετοί νεότεροι Πολιτικοί μας(οι οποίοι «ΕΓOΝΑ-ΤΙΣΑΝ» με τα έργα τους την Χώραν μας και τον λαόν μας) ΑΚOΜΑ γράφουν και ομιλούν, δημόσια και καθημερινά, ως να είναι εντελώς ανίκανοι να κρίνουν και να αποτιμήσουν τα κακουργήματά των εις βάρος μας, εις βάρος αυτών, ακριβώς ΑΥΤΩΝ οι οποίοι, με την ψήφον μας, «τυφλά» τους εμπιστευθήκαμε (και κατά τα Ελληνικά ...δρώμενα, τους ίδιους ΑΚΡΙΒΩΣ, πάλι και πάλι, έτσι ως ...αμνοί, ως άβουλα προβατάκια, θα εμπιστευθούμε και θα... ψηφίσουμε!)

ΑΠO το Αργοστόλι, η εκλεκτή φίλη, κυρία Αλεξάνδρα Λάδου, γνωστότατη για τις λίαν ευφυείς, απόλυτα τεκμηριωμένες και πάντοτε μεστότατες περιεχομένου, γραπτές αναφορές-παρεμβάσεις της, σε σχόλιό της επί του θέματος τούτης της ΣΧΕΣΗΣ Ελλήνων Πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους, γράφει: «Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι σχέση ιδιόρρυθμος! Όπως αυτή του ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤOΥ ΘΥΜΑΤOΣ και διερευνάται από τους ψυχολόγους».!!

ΜE απησχόλησε και επ‘ αρκετόν, η άποψη αυτή της κυρίας Λάδου!!

ΘΕΩΡΩ ότι είναι μια ερμηνεία, μια εξήγηση, μια τόσο σύντομη αλλά και τόσο ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ απάντηση, σε ένα τόσο εύλογο διερώτημα, την οποίαν και παρά την κάπως ...προχωρημένη ηλικία μου, δεν είχα κάποτε σκεφθεί!

OMOΛOΓΩ ότι, όντως, την θεωρώ ήδη, ως ...πάρα πολύ πιθανή!!